Lenovo er klar med Smart Clock og tablet på CES 2019

CES 2019: Lenovo har på CES-messen i Las Vegas haft nogle spændende nyheder med. Vi ser her nærmere på et Smart Clock og en ny tablet fra Lenovo.

CES-messen 2019 har vanen tro budt på en række nye lanceringer fra forskellige producenter. Der har dog ikke været nogle lanceringer af smartphones – til vores markedsområde i år. Så på det punkt har der været ret så stille.

Lenovo Smart Clock

Lenovo har haft et nyt og spændende produkt med. Nemlig Smart Clock, der på mange måder kan sammenlignes med en gammeldags clockradio.

Det er nemlig en ”smart-enhed”, som er designet til soveværelser og hjælper brugeren med at falde til ro om aftenen og få dagen godt i gang om morgenen.

Smart Clock har en 4 tommer IPS-skærm og er kompatibel med Google Chromecast. Smart Clock kan desuden fungere som en hub, hvorfra hjemmets øvrige Smart Home-produkter kan styres.

Smart Clock er produceret i samarbejde med Google og understøtter foruden Chromecast også Google Assistant.

Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Det betyder derfor, at du kan koble Smart Clock til andre Smart Home-produkter, som eksempelvis Philips Hue og få lyset til at tænde langsomt f.eks. en halv time inden uret ringer. Du kan også få oplysninger om trafiksituationen fra dit hjem og til arbejde, samt dagens vejrudsigt.

Tado er måske det bedste smartvarmesystem lige nu

Europæisk pris og lancering er dog ukendt. Prisen på det amerikanske marked er 80 dollars.

Du kan læse mere om Smart Clock fra Lenovo på Lenovos hjemmeside.

Lenovo Smart Tabs

Lenovo har foruden Smart Clock også lanceret to Smart Tabs, der er en ny serie af 2-i-1 tablets. Styresystemet er Android. Disse tablets kan også omdannes til at være fuldfunktionelle Smart screens med Amazon Alexa. Dette gøres ved at placere dem i Lenovo Smart Dock (medfølger).

Hvis du placerer Lenovo Smart Tabs i docken kommer den i et ”Show mode”.

Skærmen er 10 tommer og i opløsningen Full HD. Smart Tabs er også udstyret med tre fjernfeltsmikrofoner, som gør din stemme kan registreres på sværs af rummet.

Lenovo kommer med to forskellige varianter – nemlig Lenovo Tab M10 i farven Slate Black og Lenovo Tab P10 i farven Aurora Black.

PODCAST: Mit (u)smarte smarthome

Tilgængeligheden og pris på det danske marked er endnu ukendt, men de kommer på det europæiske marked i februar til priser fra 199 Euro.

Læs mere om Lenovo Smart Tabs og hvad de kan bruges til på Lenovos hjemmeside.

Mere til historien

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk, så kan du høre nærmere om dette i vores podcast.


OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Google Pixel Tablet til salg – uden lancering!

Google har talt om en Pixel Tablet. Inden den officielle lancering er Pixel Tablet nu set til salg sammen med Speaker Dock.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram