Lenovo er klar med Smart Clock og tablet på CES 2019

CES 2019: Lenovo har på CES-messen i Las Vegas haft nogle spændende nyheder med. Vi ser her nærmere på et Smart Clock og en ny tablet fra Lenovo.

CES-messen 2019 har vanen tro budt på en række nye lanceringer fra forskellige producenter. Der har dog ikke været nogle lanceringer af smartphones – til vores markedsområde i år. Så på det punkt har der været ret så stille.

Lenovo Smart Clock

Lenovo har haft et nyt og spændende produkt med. Nemlig Smart Clock, der på mange måder kan sammenlignes med en gammeldags clockradio.

Det er nemlig en ”smart-enhed”, som er designet til soveværelser og hjælper brugeren med at falde til ro om aftenen og få dagen godt i gang om morgenen.

Smart Clock har en 4 tommer IPS-skærm og er kompatibel med Google Chromecast. Smart Clock kan desuden fungere som en hub, hvorfra hjemmets øvrige Smart Home-produkter kan styres.

Smart Clock er produceret i samarbejde med Google og understøtter foruden Chromecast også Google Assistant.

Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Det betyder derfor, at du kan koble Smart Clock til andre Smart Home-produkter, som eksempelvis Philips Hue og få lyset til at tænde langsomt f.eks. en halv time inden uret ringer. Du kan også få oplysninger om trafiksituationen fra dit hjem og til arbejde, samt dagens vejrudsigt.

Tado er måske det bedste smartvarmesystem lige nu

Europæisk pris og lancering er dog ukendt. Prisen på det amerikanske marked er 80 dollars.

Du kan læse mere om Smart Clock fra Lenovo på Lenovos hjemmeside.

Lenovo Smart Tabs

Lenovo har foruden Smart Clock også lanceret to Smart Tabs, der er en ny serie af 2-i-1 tablets. Styresystemet er Android. Disse tablets kan også omdannes til at være fuldfunktionelle Smart screens med Amazon Alexa. Dette gøres ved at placere dem i Lenovo Smart Dock (medfølger).

Hvis du placerer Lenovo Smart Tabs i docken kommer den i et ”Show mode”.

Skærmen er 10 tommer og i opløsningen Full HD. Smart Tabs er også udstyret med tre fjernfeltsmikrofoner, som gør din stemme kan registreres på sværs af rummet.

Lenovo kommer med to forskellige varianter – nemlig Lenovo Tab M10 i farven Slate Black og Lenovo Tab P10 i farven Aurora Black.

PODCAST: Mit (u)smarte smarthome

Tilgængeligheden og pris på det danske marked er endnu ukendt, men de kommer på det europæiske marked i februar til priser fra 199 Euro.

Læs mere om Lenovo Smart Tabs og hvad de kan bruges til på Lenovos hjemmeside.

Mere til historien

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk, så kan du høre nærmere om dette i vores podcast.


iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Ny VILDT tynd iPad Pro

M4-chip, OLED-skærm og lavere vægt, men en høj pris. Mød den nye iPad Pro 2024.

(mere…)
Den nye iPad Air er den nye ’iPad Pro’

Her er det vigtigste du skal vide om iPad Air 2024 med 11- og 13-tommer skærme.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram