Lenovo er klar med Smart Clock og tablet på CES 2019

0

CES 2019: Lenovo har på CES-messen i Las Vegas haft nogle spændende nyheder med. Vi ser her nærmere på et Smart Clock og en ny tablet fra Lenovo.

CES-messen 2019 har vanen tro budt på en række nye lanceringer fra forskellige producenter. Der har dog ikke været nogle lanceringer af smartphones – til vores markedsområde i år. Så på det punkt har der været ret så stille.

Lenovo Smart Clock

Lenovo har haft et nyt og spændende produkt med. Nemlig Smart Clock, der på mange måder kan sammenlignes med en gammeldags clockradio.

Det er nemlig en ”smart-enhed”, som er designet til soveværelser og hjælper brugeren med at falde til ro om aftenen og få dagen godt i gang om morgenen.

Smart Clock har en 4 tommer IPS-skærm og er kompatibel med Google Chromecast. Smart Clock kan desuden fungere som en hub, hvorfra hjemmets øvrige Smart Home-produkter kan styres.

Smart Clock er produceret i samarbejde med Google og understøtter foruden Chromecast også Google Assistant.

Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Det betyder derfor, at du kan koble Smart Clock til andre Smart Home-produkter, som eksempelvis Philips Hue og få lyset til at tænde langsomt f.eks. en halv time inden uret ringer. Du kan også få oplysninger om trafiksituationen fra dit hjem og til arbejde, samt dagens vejrudsigt.

Tado er måske det bedste smartvarmesystem lige nu

Europæisk pris og lancering er dog ukendt. Prisen på det amerikanske marked er 80 dollars.

Du kan læse mere om Smart Clock fra Lenovo på Lenovos hjemmeside.

Lenovo Smart Tabs

Lenovo har foruden Smart Clock også lanceret to Smart Tabs, der er en ny serie af 2-i-1 tablets. Styresystemet er Android. Disse tablets kan også omdannes til at være fuldfunktionelle Smart screens med Amazon Alexa. Dette gøres ved at placere dem i Lenovo Smart Dock (medfølger).

Hvis du placerer Lenovo Smart Tabs i docken kommer den i et ”Show mode”.

Skærmen er 10 tommer og i opløsningen Full HD. Smart Tabs er også udstyret med tre fjernfeltsmikrofoner, som gør din stemme kan registreres på sværs af rummet.

Lenovo kommer med to forskellige varianter – nemlig Lenovo Tab M10 i farven Slate Black og Lenovo Tab P10 i farven Aurora Black.

PODCAST: Mit (u)smarte smarthome

Tilgængeligheden og pris på det danske marked er endnu ukendt, men de kommer på det europæiske marked i februar til priser fra 199 Euro.

Læs mere om Lenovo Smart Tabs og hvad de kan bruges til på Lenovos hjemmeside.

Mere til historien

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk, så kan du høre nærmere om dette i vores podcast.


Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer