IP Nordic solgt til hollandsk kapitalfond

Det danske teleselskab IP Nordic er blevet solgt til et hollandsk tele- og kommunikationsselskab, som er ejet af en kapitalfond.

I 2011 startede Thorben G. Jensen og sønnen Charles Ginnerskov selskabet IP Nordic, som tilbyder telefoni og bredbånd til erhvervskunder. Lige siden opstarten har selskabet oplevet en kæmpe vækst og i 2018 endte de med mere end 20 millioner kroner i overskud. Det skriver Finans.dk.

IP Nordic
IP Nordic

Familievirksomheden fra Sønderjylland har nu solgt selskabet til det hollandske tele- og kommunikationsselskab Within Reach, som er ejet af kapitalfonden Waterland.

Som en del af aftalen overtager Charles Ginnerskov også direktørposten i IP Nordic efter Thorben G. Jensen.

Thorben G. Jensen går ud af firmaet og koncenterer sig fremadrettet om de øvrige selskaber, som de ejer.

IP Nordic har kapret omkring 4.000 virksomhedskunder siden starten i 2011 fra særligt konkurrenten TDC. De har skaffet kunderne ved hjælp af en offensiv marketingstrategi og et løfte om, at supporttelefonen altid tages inden for 15 sekunder – uanset hvornår de ringer.

Trods opkøbet fortsætter IP Nordic under samme navn og virksomhedens cirka 80 arbejdspladser forbliver også i det jyske.

-“Vi bibeholder alt det, der gør ipnordic til ipnordic, og der bliver hverken ændret noget ved den personlige kontakt, det jordnære kundeservicekoncept eller det højt prioriterede kollegiale samvær. Vi har store ambitioner for vores fælles arbejdsplads og med en ny, kapitalstærk bestyrelse, har vi samtidig forsikret vores medarbejdere og fået mulighed for at udvikle vores position på markedet på en helt ny måde. Dertil kommer udsigten til med tiden at skabe mange flere arbejdspladser i lokalområdet,” udtaler Charles Ginnerskov i en pressemeddelelse fra selskabet.

Mere til historien

Det er ”kun” IP Nordic, der er en del af købsaftalen. Mens datterselskaberne Det Gamle Rådhus, softwareproduktet Octobus og købet af Sønderborg Kaserne stadigvæk ejes af familien. Derfor har Thorben G. Jensen også nok at se til, selvom han ikke længere er en del af IP Nordic.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram