Nye Nokia telefoner er på vej - måske Nokia 9

HMD Global, som står bag Nokia-brandet, har inviteret til event i starten af december. Det ventes, at de vil afsløre tre nye smartphones.

HMD Global inviterer til Nokia-event i Dubai onsdag den 5. december 2018 (Kilde: Fonearena.com)

HMD Global inviterer til Nokia-event i Dubai onsdag den 5. december 2018 (Kilde: Fonearena.com)

HMD Global har sendt invitationerne ud til en event, der finder sted i Dubai i begyndelsen af december. Eventen har fået overskriften Expect more" (forvent mere).

Og forventningerne er da også høje. Faktisk ventes det, at HMD Global vil afsløre tre nye smartphones.

- Nokia 7.1 – endnu en budgetmobil

Det ventes, at den længe ventede Nokia 9 langt om længe, vil se dagens lys. Foruden Nokia 9 er også en Nokia 8.1 og Nokia 2.1 Plus forventet.

Om HMD Global langt om længe er klar med Nokia 9 er dog uvist. Vi skrev tilbage i august, at den ”snart var på vej" – og den lader altså fortsat vente på sig.

Nokia 8.1 er formentlig den globale version af Nokia X7, som blev introduceret i Kina sidste måned. Det skriver Fonearena.com. Nokia 2.1 Plus er en afløser til Nokia 2.1 (Android Oreo Go Edition), som blev lanceret tidligere på året.

Der er ingen tvivl om, at hvis rygterne holder stik, så vil Nokia 9 være ”stjernen i showet”. Der spekuleres i, at den kommer med et kamera med hele fem linser, som skulle være i opstillet i en 1-1-3 formation. Præcis hvordan dette vil virke er uvist.

- De nye Android-telefoner fra Nokia er klar – lover opdateringer i tre år

Der spekuleres også i, at Nokia 9 kommer med 3D ansigtsgenkendelse, 5,9 tommer QHD OLED-skærm, Snapdragon 845 processor og 8 GB RAM. Tidligere i Microsoft dagene benyttede Nokias enheder ”PureView”-brandet og dette kan altså måske være på vej tilbage.

Mere til historien

Ligesom flere af konkurrenterne går der også rygter om, at HMD Global er på vej med en Nokia-telefon med fingeraftrykslæser i skærmen. Om rygterne er sande og om det er Nokia 9 - ja, det er fortsat uvist.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram