Nokia teaser for nye flagskib – lancering i næste uge

Nokia 9 er måske langt om længe på vej. Holder rygterne stik er der tale om en topmodel med vilde specifikationer - og en vild pris. Læs lanceringen her.

Der har været mange rygter og spekulationer om et flagskib fra Nokia siden HMD Global lancerede de første modeller i 2017. Men nu er ventetiden måske snart ovre. I hvert fald hvis man skal lægge noget i den seneste opdatering på Twitter fra Nokia.

We are thrilled to bring you the Nokia smartphones event for one of the most awaited phones on Tuesday 21st August. Stay tuned for more! #Nokiamobile #BringItOn pic.twitter.com/LXgnzguDvm

— Nokia Mobile (@Nokiamobile) 16. august 2018

- ”Vi er glade for, at kunne bringe jer Nokia smartphone-eventet for en af de mest ventede smartphones på tirsdag den 21. august,” sådan lyder meldingen fra Nokia.

Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)
Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)

Betyder det derfor, at Nokia endelig er klar til at løfte sløret for deres ”rigtige” topmodel i 2018?

Allerede i foråret 2017 var der en masse rygter om en telefon ved navn Nokia 9. Men denne er aldrig blevet en realitet.

Og holder de mange rygter om telefonen stik, så skulle den komme med en fingeraftrykslæser i skærmen, der er af typen OLED og produceret af LG. Brugeren kan, hvis rygterne holder stik, altså låse telefonen op ved blot at lade fingeren ”hvile” på skærmen.

 - Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Rygtede specifikationer

Der florerer også rygter om, at Nokia 9 kommer med hele fem kameralinser på bagsiden. Dette skulle være udviklet i samarbejde med firmaet Light, der tidligere i år fremviste en prototype med ni kameralinser.

Processoren skulle være en Qualcomm Snapdragon 845-processor, hvilket også indikerer der er tale om en telefon i high-end kategorien.

Softwaren skulle angiveligt være Android 9 Pie, hvilket er det nyeste nye fra Google. Dermed kan Nokia 9 måske blive den første smartphone, som kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken.

 - Android 9 hedder Android 9 Pie

Prisen på Nokia 9 er rygtet til at blive på 990 dollars. Dermed er det også en markant stigning i forhold til de øvrige Nokia-telefoner, som er lanceret siden HMD Global overtog brandet. Holder denne pris, så vil telefonen altså komme til at koste i nærheden af, hvad Apples iPhone X koster.

Mere til historien

Vi har senest anmeldt Nokia 8 Sirocco og skrevet en del om Nokia 7 Plus på MereMobil.dk.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram