Nokia teaser for nye flagskib – lancering i næste uge

Nokia 9 er måske langt om længe på vej. Holder rygterne stik er der tale om en topmodel med vilde specifikationer - og en vild pris. Læs lanceringen her.

Der har været mange rygter og spekulationer om et flagskib fra Nokia siden HMD Global lancerede de første modeller i 2017. Men nu er ventetiden måske snart ovre. I hvert fald hvis man skal lægge noget i den seneste opdatering på Twitter fra Nokia.

We are thrilled to bring you the Nokia smartphones event for one of the most awaited phones on Tuesday 21st August. Stay tuned for more! #Nokiamobile #BringItOn pic.twitter.com/LXgnzguDvm

— Nokia Mobile (@Nokiamobile) 16. august 2018

- ”Vi er glade for, at kunne bringe jer Nokia smartphone-eventet for en af de mest ventede smartphones på tirsdag den 21. august,” sådan lyder meldingen fra Nokia.

Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)
Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)

Betyder det derfor, at Nokia endelig er klar til at løfte sløret for deres ”rigtige” topmodel i 2018?

Allerede i foråret 2017 var der en masse rygter om en telefon ved navn Nokia 9. Men denne er aldrig blevet en realitet.

Og holder de mange rygter om telefonen stik, så skulle den komme med en fingeraftrykslæser i skærmen, der er af typen OLED og produceret af LG. Brugeren kan, hvis rygterne holder stik, altså låse telefonen op ved blot at lade fingeren ”hvile” på skærmen.

 - Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Rygtede specifikationer

Der florerer også rygter om, at Nokia 9 kommer med hele fem kameralinser på bagsiden. Dette skulle være udviklet i samarbejde med firmaet Light, der tidligere i år fremviste en prototype med ni kameralinser.

Processoren skulle være en Qualcomm Snapdragon 845-processor, hvilket også indikerer der er tale om en telefon i high-end kategorien.

Softwaren skulle angiveligt være Android 9 Pie, hvilket er det nyeste nye fra Google. Dermed kan Nokia 9 måske blive den første smartphone, som kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken.

 - Android 9 hedder Android 9 Pie

Prisen på Nokia 9 er rygtet til at blive på 990 dollars. Dermed er det også en markant stigning i forhold til de øvrige Nokia-telefoner, som er lanceret siden HMD Global overtog brandet. Holder denne pris, så vil telefonen altså komme til at koste i nærheden af, hvad Apples iPhone X koster.

Mere til historien

Vi har senest anmeldt Nokia 8 Sirocco og skrevet en del om Nokia 7 Plus på MereMobil.dk.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram