Nokia teaser for nye flagskib – lancering i næste uge

Nokia 9 er måske langt om længe på vej. Holder rygterne stik er der tale om en topmodel med vilde specifikationer - og en vild pris. Læs lanceringen her.

Der har været mange rygter og spekulationer om et flagskib fra Nokia siden HMD Global lancerede de første modeller i 2017. Men nu er ventetiden måske snart ovre. I hvert fald hvis man skal lægge noget i den seneste opdatering på Twitter fra Nokia.

We are thrilled to bring you the Nokia smartphones event for one of the most awaited phones on Tuesday 21st August. Stay tuned for more! #Nokiamobile #BringItOn pic.twitter.com/LXgnzguDvm

— Nokia Mobile (@Nokiamobile) 16. august 2018

- ”Vi er glade for, at kunne bringe jer Nokia smartphone-eventet for en af de mest ventede smartphones på tirsdag den 21. august,” sådan lyder meldingen fra Nokia.

Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)
Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)

Betyder det derfor, at Nokia endelig er klar til at løfte sløret for deres ”rigtige” topmodel i 2018?

Allerede i foråret 2017 var der en masse rygter om en telefon ved navn Nokia 9. Men denne er aldrig blevet en realitet.

Og holder de mange rygter om telefonen stik, så skulle den komme med en fingeraftrykslæser i skærmen, der er af typen OLED og produceret af LG. Brugeren kan, hvis rygterne holder stik, altså låse telefonen op ved blot at lade fingeren ”hvile” på skærmen.

 - Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Rygtede specifikationer

Der florerer også rygter om, at Nokia 9 kommer med hele fem kameralinser på bagsiden. Dette skulle være udviklet i samarbejde med firmaet Light, der tidligere i år fremviste en prototype med ni kameralinser.

Processoren skulle være en Qualcomm Snapdragon 845-processor, hvilket også indikerer der er tale om en telefon i high-end kategorien.

Softwaren skulle angiveligt være Android 9 Pie, hvilket er det nyeste nye fra Google. Dermed kan Nokia 9 måske blive den første smartphone, som kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken.

 - Android 9 hedder Android 9 Pie

Prisen på Nokia 9 er rygtet til at blive på 990 dollars. Dermed er det også en markant stigning i forhold til de øvrige Nokia-telefoner, som er lanceret siden HMD Global overtog brandet. Holder denne pris, så vil telefonen altså komme til at koste i nærheden af, hvad Apples iPhone X koster.

Mere til historien

Vi har senest anmeldt Nokia 8 Sirocco og skrevet en del om Nokia 7 Plus på MereMobil.dk.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram