Nokia teaser for nye flagskib – lancering i næste uge

4

Nokia 9 er måske langt om længe på vej. Holder rygterne stik er der tale om en topmodel med vilde specifikationer – og en vild pris. Læs lanceringen her.

Der har været mange rygter og spekulationer om et flagskib fra Nokia siden HMD Global lancerede de første modeller i 2017. Men nu er ventetiden måske snart ovre. I hvert fald hvis man skal lægge noget i den seneste opdatering på Twitter fra Nokia.

– ”Vi er glade for, at kunne bringe jer Nokia smartphone-eventet for en af de mest ventede smartphones på tirsdag den 21. august,” sådan lyder meldingen fra Nokia.

Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)
Invitation til Nokia event tirsdag den 21. august 2018 (Kilde: Nokia Twitter)

Betyder det derfor, at Nokia endelig er klar til at løfte sløret for deres ”rigtige” topmodel i 2018?

Allerede i foråret 2017 var der en masse rygter om en telefon ved navn Nokia 9. Men denne er aldrig blevet en realitet.

Og holder de mange rygter om telefonen stik, så skulle den komme med en fingeraftrykslæser i skærmen, der er af typen OLED og produceret af LG. Brugeren kan, hvis rygterne holder stik, altså låse telefonen op ved blot at lade fingeren ”hvile” på skærmen.

 – Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Rygtede specifikationer

Der florerer også rygter om, at Nokia 9 kommer med hele fem kameralinser på bagsiden. Dette skulle være udviklet i samarbejde med firmaet Light, der tidligere i år fremviste en prototype med ni kameralinser.

Processoren skulle være en Qualcomm Snapdragon 845-processor, hvilket også indikerer der er tale om en telefon i high-end kategorien.

Softwaren skulle angiveligt være Android 9 Pie, hvilket er det nyeste nye fra Google. Dermed kan Nokia 9 måske blive den første smartphone, som kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken.

 – Android 9 hedder Android 9 Pie

Prisen på Nokia 9 er rygtet til at blive på 990 dollars. Dermed er det også en markant stigning i forhold til de øvrige Nokia-telefoner, som er lanceret siden HMD Global overtog brandet. Holder denne pris, så vil telefonen altså komme til at koste i nærheden af, hvad Apples iPhone X koster.

Mere til historien

Vi har senest anmeldt Nokia 8 Sirocco og skrevet en del om Nokia 7 Plus på MereMobil.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer