Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

HMD Global arbejder på et nyt Nokia flagsskib, hvor fingeraftrykslæseren smelter sammen med skærmen. Flagskibet skal afløse Nokia 8.

De seneste rygter omkring en kommende Nokia smartphone er nu begyndt at cirkulere. Ifølge rygterne arbejder HMD Global på en ny Nokia topmodel, hvor fingeraftrykslæseren bliver en integreret del af skærmen. Det skriver MSPoweruser.

Nej, det er ikke en iPhone, men en reklame for kinesiske Vivo (skærmfoto: MereMobil)

Rygterne vil vide, at fingeraftrykslæseren ikke længere en separat del, men en fuldstændig integreret og skjult del af skærmen. Rygtet er ikke helt uden hold i virkeligheden, for som vi på MereMobil.dk allerede sidste år skrev om, så er teknologien allerede på plads.

Kodenavnet for den kommende topmodel er ifølge rygterne “A1 Plus”, og smartphonen vil ifølge rygterne være den direkte afløser for Nokia 8 modellen. Andre rygter bruger kodenavnene “A1P” og “AOP” om den kommende topmodel.

De to modeller vil have nogenlunde samme tekniske specifikationer hvis angår indmaden. Rygterne peget på et Qualcomm Snapdragon 845 chipsæt, der kører med 2,8 GHz på processoren. Snapdragon 845 chipsættet er et meget potent chipsæt, så det er et perfekt match til en topmodel.

Der bliver også spekuleret i, at “A1 Plus” modellen vil have en OLED skærm fra LG, men desværre er der intet konkret om skærmens opløsning og lysstyrke.

Hemmeligt kamera

Indtil videre er der ikke så meget nyt om kameraet på den kommende topmodel, udover at HMD Global arbejder med at gøre kameraet bedre ved hjælp af et nyt komponent, der bliver betegnet som et “høj risiko komponent”.

Der forventes at modellen skal produceres af Foxconn, ligesom tidligere Nokia modeller er blevet det, og det forventes, at modellen kommer på markedet i marts 2019.

Mere til historien

Qualcomm og Vivo har allerede fremvist prototyper med fingeraftrykslæser under skærmen.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram