Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

HMD Global arbejder på et nyt Nokia flagsskib, hvor fingeraftrykslæseren smelter sammen med skærmen. Flagskibet skal afløse Nokia 8.

De seneste rygter omkring en kommende Nokia smartphone er nu begyndt at cirkulere. Ifølge rygterne arbejder HMD Global på en ny Nokia topmodel, hvor fingeraftrykslæseren bliver en integreret del af skærmen. Det skriver MSPoweruser.

Nej, det er ikke en iPhone, men en reklame for kinesiske Vivo (skærmfoto: MereMobil)

Rygterne vil vide, at fingeraftrykslæseren ikke længere en separat del, men en fuldstændig integreret og skjult del af skærmen. Rygtet er ikke helt uden hold i virkeligheden, for som vi på MereMobil.dk allerede sidste år skrev om, så er teknologien allerede på plads.

Kodenavnet for den kommende topmodel er ifølge rygterne “A1 Plus”, og smartphonen vil ifølge rygterne være den direkte afløser for Nokia 8 modellen. Andre rygter bruger kodenavnene “A1P” og “AOP” om den kommende topmodel.

De to modeller vil have nogenlunde samme tekniske specifikationer hvis angår indmaden. Rygterne peget på et Qualcomm Snapdragon 845 chipsæt, der kører med 2,8 GHz på processoren. Snapdragon 845 chipsættet er et meget potent chipsæt, så det er et perfekt match til en topmodel.

Der bliver også spekuleret i, at “A1 Plus” modellen vil have en OLED skærm fra LG, men desværre er der intet konkret om skærmens opløsning og lysstyrke.

Hemmeligt kamera

Indtil videre er der ikke så meget nyt om kameraet på den kommende topmodel, udover at HMD Global arbejder med at gøre kameraet bedre ved hjælp af et nyt komponent, der bliver betegnet som et “høj risiko komponent”.

Der forventes at modellen skal produceres af Foxconn, ligesom tidligere Nokia modeller er blevet det, og det forventes, at modellen kommer på markedet i marts 2019.

Mere til historien

Qualcomm og Vivo har allerede fremvist prototyper med fingeraftrykslæser under skærmen.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
HMD klar med den første smartphone-kollektion

HMD, du ved dem med "Nokia", er klar med deres første egen kollektion. Læs om den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram