Google Assistant styrer støvsugningen

3

Er du pjattet med Google Assistant og elsker at betjene ting ”med stemmen”. Ja, så er robotstøvsugeren Ecovacs Deebot 710 måske noget for dig.

Ecovacs Deebot 710 (Foto: Ecovacs)
Ecovacs Deebot 710 (Foto: Ecovacs)

Vi har tidligere testet nogle robotstøvsugere og det er ikke alle modeller, som begejstrer os lige meget. Men nu har en ny model set dagens lys.

Ecovacs Deebot 710 er navnet på en ny robotstøvsuger, der kommer med en række funktioner og har nem betjening.

Deebot er ifølge Ecovacs den perfekte løsning for alle rengøringsentusiaster. Ecovacs er ikke en ny spiller på markedet. Faktisk har de i mere end 20 år udviklet løsninger til hjemmet.

PODCAST: Mit (u)smarte smarthome

Deebot 710 kommer med den patenterede Smart Navi 2.0 navigation teknologi. Dette giver muligheden for at “se rengøringen” på et kort. Forhindringer i de forskellige rum bliver identificeret under rengøringen.

Deebot 710 rengør rum efter rum systematisk. Men du slipper for, at steder springes over eller noget rengøres flere gange. Har du et område, der er mere beskidt end andre, så kan du slå Max Mode til og der bruges så dobbelt sugekraft.

Det roterende hovedbørste garanterer grundig rengøring af særligt gulvtæpper, forlyder det i materialet fra producenten. Om det også gælder i praksis er uvist, men det er sådan Ecovacs skriver i pressemeddelelsen.

GUIDE: 5 ting du skal tænke over før du køber en robotstøvsuger

Er du til smarthomes kan du både betjene Deebot 710 via Ecovacs applikationen. Men også med stemmen via Amazons Alexa eller Google Assistant. I skrivende stund er det dog nok Google Assistant, som er interessant for danskernen da denne kan dansk, hvilket Alexa ikke kan.

 – Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Ecovacs Deebot 710 er i butikkerne fra november 2018 og har en vejledende pris på 3.499 kroner.

Mere til historien

Når der kommer software-opdateringer, kan de nemt sendes via WLAN og direkte til Deebot via en Over The Air funktion.

Læs også:
PODCAST: Sådan lærte Google Assistant at tale dansk

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer