Samsung dropper 3,5 mm jackstik port på kommende flagskibe

RYGTE: Flere af konkurrenterne har allerede droppet den  klassiske 3,5 mm jackstik port på flere smartphones. Nu ser det ud til, at Samsung følger efter.

Samsung Galaxy Note 9 (Foto: MereMobil.dk)

Det er efterhånden mere sjældent end almindeligt, at nye smartphones kommer med 3,5 jackstik porten. Flere og flere producenter har stille og roligt fjernet den på flagskibsmodellerne. Senest har OnePlus udtalt, at den ikke kommer i deres næste topmodel OnePlus 6T.

- OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstik

Ved at fjerne jackstik-porten får producenterne plads til andet hardware. Dette kunne eksempelvis værre større batteri.

I takt med flere og flere producenter har fjernet jackstik porten, så er salget af bluetooth headsets steget markant. Der er stadig mulighed for, at mobilbrugerne kan forbinde via kabel med en USB-C til jackstik konverter.

I den forventede kommende topmodel, Galaxy S10, der ventes lanceret i foråret 2019 skulle der fortsat være en 3,5 mm jackstik port. Den første topmodel uden ventes at være Galaxy Note 10 og senere Galaxy S11. Det skriver GSMArena.com.

- Samsung Galaxy S10 har fingeraftrykslæser i skærmen

Samsung har ikke kommenteret de mange rygter.

Den seneste tid har Samsung også været først med nye ting i modeller, som tilhører mellemklassen. Eksempelvis den netop offentliggjorte Galaxy A9, som kommer med fire bagkameraer. Dette er blot et af flere eksempler på, at Samsung har fået en ny mobilstrategi, hvor topmodellerne ikke nødvendigvis er først.

 - Samsung Galaxy A9 (2018) - første mobil med fire bagkameraer

Mere til historien

Nu flere og flere producenter har fjernet jackstik-porten tror du så, det er et spørgsmål om tid før de fjerner microSD-kortet? Telefonerne har mere og mere intern hukommelse, samt der findes et væld af forskellige cloud-tjenester.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram