Samsung Galaxy A9 (2018) – første mobil med fire bagkameraer

Samsung har annonceret deres nye kamera-telefon Galaxy A9 (2018). Det er den første telefon i verden med hele fire bagkameraer.

Samsung Galaxy A9 (2018) (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy A9 (2018) (Foto: Samsung)

Samsung har tilføjet et medlem til deres A-familie. Navnet er Galaxy A9 (2018) og den er udviklet til de, som elsker at fotografere.

Det virker til, at Samsung nu for alvor er begyndt at teste nye ting af i mellemklasse telefonerne. Senest lancerede de Galaxy A7 (2018), som kom med tre bagkameraer.

Nu er Samsung altså klar med Galaxy A9 (2018), som er den første smartphone med fire kameraer på bagsiden. Tidligere var nye features og funktioner primært noget der landets på topmodeller, men sådan er det altså ikke længere.

- Samsung Galaxy A7 (2018) - telefon med tre bagkameraer

Med Galaxy A9 (2018) er det mere enkelt end nogensinde før, at tage nogle dynamiske og flotte billeder. Den kommer med 2x optisk zoom, der gør det muligt, at få flere detaljer med selv på længere afstande.

Kameraet består af fire linser, hvoraf hovedlinsen er på 24 megapixels, mens dybdelinsen er på 5 megapixels og vidvinkellinsen (120 grader) er på 8 megapixels. Den fjerde linse er på 10 megapixels. Ligesom hovedlinsen på bagkameraet er på 24 megapixels, så er sensoren på frontkameraet også 24 megapixels.

Galaxy A9 (2018) specifikationer

 • Skærm: 6,3 tommer Full HD+ Super AMOLED (1080 x 2220 pixels opløsning)
 • Processor: Octa Core 2.2 GHz quad + 1.8 GHz quad
 • Styresystem: Android 8.0 Oreo
 • RAM: 6 GB RAM
 • Hukommelse: 128 GB intern hukommelse + understøtter microSD-kort op til 512 GB
 • Kamera: Bagside: Fire kameraer – 24 megapixels AF (F1.7) - Telefoto: 2X optisk zoom, 10 megapixels AF (F2.4), Ultra Wide: 120°, 8 megapixels (F2.4), Dybde: 5MP (F2.2)
 • Frontkamera: 24 megapixels FF (F2.0)
 • Sensorer: Accelerometer, fingeraftrykslæser, gyro, geomagnetisk, Hall, Proximity, RGB Light
 • Fysiske mål: 162,5 x 77 x 7,8 mm
 • Vægt: 183 gram
 • Batteri: 3.800 mAh

 - Samsung på vej med foldbar smartphone i år

Galaxy A9 (2018) kommer i farverne Caviar Black og Lemonade Blue. Den vejledende pris bliver 4.499 kroner uden abonnement når telefonen lander i handlen i november. Den præcise dato for salgsstart er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Samsung har for kort tiden sendt deres seneste smartwatch på gaden og du kan læse vores anmeldelse af Galaxy Watch her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram