Samsung Galaxy A9 (2018) – første mobil med fire bagkameraer

Samsung har annonceret deres nye kamera-telefon Galaxy A9 (2018). Det er den første telefon i verden med hele fire bagkameraer.

Samsung Galaxy A9 (2018) (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy A9 (2018) (Foto: Samsung)

Samsung har tilføjet et medlem til deres A-familie. Navnet er Galaxy A9 (2018) og den er udviklet til de, som elsker at fotografere.

Det virker til, at Samsung nu for alvor er begyndt at teste nye ting af i mellemklasse telefonerne. Senest lancerede de Galaxy A7 (2018), som kom med tre bagkameraer.

Nu er Samsung altså klar med Galaxy A9 (2018), som er den første smartphone med fire kameraer på bagsiden. Tidligere var nye features og funktioner primært noget der landets på topmodeller, men sådan er det altså ikke længere.

- Samsung Galaxy A7 (2018) - telefon med tre bagkameraer

Med Galaxy A9 (2018) er det mere enkelt end nogensinde før, at tage nogle dynamiske og flotte billeder. Den kommer med 2x optisk zoom, der gør det muligt, at få flere detaljer med selv på længere afstande.

Kameraet består af fire linser, hvoraf hovedlinsen er på 24 megapixels, mens dybdelinsen er på 5 megapixels og vidvinkellinsen (120 grader) er på 8 megapixels. Den fjerde linse er på 10 megapixels. Ligesom hovedlinsen på bagkameraet er på 24 megapixels, så er sensoren på frontkameraet også 24 megapixels.

Galaxy A9 (2018) specifikationer

 • Skærm: 6,3 tommer Full HD+ Super AMOLED (1080 x 2220 pixels opløsning)
 • Processor: Octa Core 2.2 GHz quad + 1.8 GHz quad
 • Styresystem: Android 8.0 Oreo
 • RAM: 6 GB RAM
 • Hukommelse: 128 GB intern hukommelse + understøtter microSD-kort op til 512 GB
 • Kamera: Bagside: Fire kameraer – 24 megapixels AF (F1.7) - Telefoto: 2X optisk zoom, 10 megapixels AF (F2.4), Ultra Wide: 120°, 8 megapixels (F2.4), Dybde: 5MP (F2.2)
 • Frontkamera: 24 megapixels FF (F2.0)
 • Sensorer: Accelerometer, fingeraftrykslæser, gyro, geomagnetisk, Hall, Proximity, RGB Light
 • Fysiske mål: 162,5 x 77 x 7,8 mm
 • Vægt: 183 gram
 • Batteri: 3.800 mAh

 - Samsung på vej med foldbar smartphone i år

Galaxy A9 (2018) kommer i farverne Caviar Black og Lemonade Blue. Den vejledende pris bliver 4.499 kroner uden abonnement når telefonen lander i handlen i november. Den præcise dato for salgsstart er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Samsung har for kort tiden sendt deres seneste smartwatch på gaden og du kan læse vores anmeldelse af Galaxy Watch her.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram