Ny iPad er på vej – de seneste rygter

0

Rammeløst design og flere andre nyheder er på vej fra Apple, hvis man skal tro rygterne om kommende iPads.

Der har længe floreret rygter om en ny iPad Pro og nu er der kommet nyt ”brænde på bålet” på rygtebørsen. Der er nemlig dukket flere nye iPad-numre op. Det skriver Apple Insider.

Disse modelnumre er dukket op i ansøgninger til kinesiske tilsynsmyndigheder. Det er nødvendigt at ansøge om og få godkendt brugen af trådløse sendere og modtagere i elektroniske enheder.

Næsten rammeløs iPad Pro afsløret i iOS 12 software

Tidligere har der også været spekuleret i, at skærmen ville blive mere ”kant-til-kant” og der ikke ville være en hjem-knap. Dette stemmer sådan set meget godt overens med Apples 2018-iPhones.

Så grafikken der dukkede op i femte betaversion af iOS 12 ventes at holde stik. Der har været noget kode i iOS 12.1 betaversionen, der har peget på iPad-lancering i efteråret.

 – iOS 12.1 afslører iPad-lancering i efteråret

Dermed ser det altså ud til, at vi formentlig får en iPad med Face ID ligesom det kendes fra iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max og den kommende iPhone Xr.

Ifølge Apple Insider så vil Apple afsløre deres nye iPad-modeller i slutningen af denne måned.

Rygtebørsen mener at vide, at disse iPads får selskab af næste generation Apple Pencil, der tilkobles iPads når de er i nærheden.

iPad Pro blev senest opdateret for over et år siden, mens de ”almindelige” iPads blev opdateret i april 2018.

Og så forlyder det, at den nye iPad Pro kommer med USB Type-C tilslutning, som kan gøre det muligt at overføre højtopløseligt 4K-indhold til eksterne skærme.

Ny iPad Pro med USB Type-C stik på vej

Apple har endnu ikke meldt noget ud omkring en kommende iPad. Det er derfor kun rygter og spekulationer i skrivende stund.

Mere til historien

Du kan i øvrigt lytte til vores seneste podcast, hvor vi ser nærmere på “hvorfor Apple har magten over os“.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer