Ny iPad Pro med USB Type-C stik på vej

3

RYGTE: En ny iPad Pro med USB Type-C stik hvor der kan tilsluttes en 4K-skærm, er angiveligt på vej.

iPad Pro 10.5" - 2017 udgave
iPad Pro 10.5″ – 2017 udgave (Foto: Apple)

Senere denne måned vil Apple afholde en iPad-event, forlyder det fra rygterne. Blandt nyhederne er, at en ny iPad Pro 2018 vil indeholde USB Type-C stik. Det kan dermed blive Apples første skridt væk fra Lightning-stikket.

Via USB Type-C kan enheden angiveligt sende 4K HDR-video ud til en ekstern skærm. Et nyt panel under Indstillinger vil indeholde justering af opløsning, HDR, lysstyrke og andre indstillinger til eksterne skærmenheder.

Den kommende iPad Pro får også en ny magnetisk connector til eksternt udstyr. Den nye tilslutningsmulighed vil være at finde på bagsiden af enheden, hvor der eksempelvis kan tilsluttes en ny version af Smart Keyboard og andet tilbehør.

Tidligere har Apple Pencil været vigtig for Apple i forbindelse med iPad Pro, hvilket også vil være tilfældet denne gang. En ny Apple Pencil vil se dagens lys. Du vil fremover kunne bruge én Apple Pencil med flere iPads uden først at skulle genkendes via tilslutning til ladeporten.

iPad Pro 2018 vil desuden, ifølge 9to5mac, blive den første iPad med Face ID til oplåsning og beskyttelse af apps med login. Face ID kan fungere i både vertikal og horisontal tilstand.

Årets nye iPhones kommer med Apples A12 Bionic processor, men iPad Pro 2018 kommer med Apple A12X processoren, der skulle være endnu kraftigere.

Rygterne om den nye iPad kommer via ”beviser” i iOS 12.1, der netop nu er ude i en betaversion til udviklerne.

Apple har ikke bekræftet oplysningerne, men MereMobil.dk følger sagen.

TECH-PODCAST: Hvorfor har Apple magten over os?

I foråret kom Apple med en ny ”budget iPad” på 9.7 tommer. iPad 9.7” 2018 var den første iPad uden for pro-serien med understøttelse af Apple Pencil.

ANMELDELSE: iPad 9.7” 2018 er god til prisen

Forårets iPad blev markedsført med uddannelsessektoren som målgruppe, men de fleste hæftede sig mest ved, at den havde en 200 kroner lavere introduktionspris sammenlignet med en tilsvarende model fra året forinden.

Den hidtil seneste iPad Pro anmeldte jeg i august 2017. Testen af iPad Pro 10.5”faldt godt ud, da det virkelig var et stærkt produkt hvor prisen dog var mega høj.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

I andet kvartal 2018 havde iPad en markedsandel af tabletmarkedet på 34,9 procent, ifølge Statista. Samsung sad på 15,1 procent mens Huawei lå nummer tre med 10,3 procent. Huaweis seneste tablet er MediaPad M5, der har fået rigtig gode anmeldelser

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer