Nu kan du downloade iOS 12.1 til iPhone og iPad

1

Apple har frigivet deres første større opdatering til iOS 12. Opdateringen hedder iOS 12.1 og kan downloades nu på iPhone, iPad og iPod Touch.

Billeder af nogle af nyhederne i iOS 12.1 - nye emojis og gruppesamtaler i Facetime (Foto: Apple)
Billeder af nogle af nyhederne i iOS 12.1 – nye emojis og gruppesamtaler i Facetime (Foto: Apple)

Apple har frigivet iOS 12.1 opdateringen, som har været i betatest en periode. Opdateringen kan downloades på alle enheder, der understøtter iOS 12.

 – Disse iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12

 – ”iOS 12.1 kan hentes tirsdag den 30. oktober, og dermed bliver Group FaceTime og mere end 70 nye emojis tilgængelige på iPhone og iPad. FaceTime ændrede den måde, folk kommunikerer og deler vigtige øjeblikke på, og nu gør Group FaceTime det nemt at tale med flere personer end nogensinde før – fra 2 til 32. iOS 12.1 tilfører også Dybdekontrol i kameraets preview og understøttelse af dobbelt-sim på iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR,” sådan skrev Apple selv i en pressemeddelelse om iOS 12.1 inden frigivelsen.

Downloader du opdateringen i aften eller en af de første dage, så kan det tage længere tid, da mange downloader kort efter frigivelsen af opdateringen.

Du kan søge manuelt efter opdateringen ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdateringer på din enheder.

TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Billeder af nogle af nyhederne i iOS 12.1 - nye emojis og gruppesamtaler i Facetime (Foto: Apple)
Billeder af nogle af nyhederne i iOS 12.1 – nye emojis og gruppesamtaler i Facetime (Foto: Apple)

Du kan læse mere om nyhederne på Apples hjemmeside, hvor de har uddybet blandt andet gruppesamtaler i Facetime og dybdekontrollen til portrætfotos.

iOS 12 var den iOS-opdatering, der understøtter flest enheder til dato.

TIP: Face ID kan genkende to personer fra iOS 12

Mere til historien

Der findes iPhones og iPads i rigtigt mange danske hjem, hvilket gør mange downloader og installerer applikationer på flere forskellige enheder og betaler for samme applikation flere gange. Familiedeling giver dig fuld kontrol over børnenes køb af app, og så kan du tilmeld spare penge, da app-køb deles i familien. Du kan blive klogere på familiedeling i vores guide.

Læs også:
 – iOS 12 giver dig indsigt i din mobilafhængighed
Du kan nu bruge password-autofill apps i iOS 12

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer