Trump til Apple: Producer i US ellers...

KORT NYT: Måske rammes iPhones af et skattesmæk fra præsident Trump. Hvis ikke Apple producerer iPhones, og andre gadget i USA, så pålægges de massive tariffer.

I sin kamp for nye arbejdspladser til amerikanerne truer præsident Donald Trump ikke længere kun bilindustrien. Nu er det Apples tur.

Præsidenten opfordrer Apple til at starte opførelsen af nye fabrikker i USA, skriver Independent.

Apple har henvendt sig til den amerikanske regering, hvor de gør opmærksom på, at en produktion i USA vil føre til stigende priser på en lang række af Apples produkter inklusive smartphones, hovedtelefoner, smarthøjttalere, opladere osv.

- ”Alle tariffer ender i sidste ende som en afgift hos forbrugerne. Det vil øge prisen på Apple-produkter. Byrden af de foreslåede tariffer vil ramme hårdere i USA end i Kina,” skrev Apple blandt andet i brevet til Office of the United States Trade Representative.

 - Læs også: Nye iPhones på vej - er det Apples nye topmodel?

Reaktionen kom hurtigt fra præsidenten.

- ”Apples priser kan stige på grund af de massive tariffer vi måtte pålægge Kina. Men der er en nem løsning, hvor der vil være nul skat og faktisk et skatteincitament; producer jeres produkter i USA i stedet for Kina,” lød det fra Donald Trump.

Mere til historien

Det bliver interessant om Apple for alvor bliver ramt af Trumps skatte- og afgiftshammer eller om der indgås et forlig, inden sagen når så langt.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram