Trump til Apple: Producer i US ellers...

KORT NYT: Måske rammes iPhones af et skattesmæk fra præsident Trump. Hvis ikke Apple producerer iPhones, og andre gadget i USA, så pålægges de massive tariffer.

I sin kamp for nye arbejdspladser til amerikanerne truer præsident Donald Trump ikke længere kun bilindustrien. Nu er det Apples tur.

Præsidenten opfordrer Apple til at starte opførelsen af nye fabrikker i USA, skriver Independent.

Apple har henvendt sig til den amerikanske regering, hvor de gør opmærksom på, at en produktion i USA vil føre til stigende priser på en lang række af Apples produkter inklusive smartphones, hovedtelefoner, smarthøjttalere, opladere osv.

- ”Alle tariffer ender i sidste ende som en afgift hos forbrugerne. Det vil øge prisen på Apple-produkter. Byrden af de foreslåede tariffer vil ramme hårdere i USA end i Kina,” skrev Apple blandt andet i brevet til Office of the United States Trade Representative.

 - Læs også: Nye iPhones på vej - er det Apples nye topmodel?

Reaktionen kom hurtigt fra præsidenten.

- ”Apples priser kan stige på grund af de massive tariffer vi måtte pålægge Kina. Men der er en nem løsning, hvor der vil være nul skat og faktisk et skatteincitament; producer jeres produkter i USA i stedet for Kina,” lød det fra Donald Trump.

Mere til historien

Det bliver interessant om Apple for alvor bliver ramt af Trumps skatte- og afgiftshammer eller om der indgås et forlig, inden sagen når så langt.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram