Trump til Apple: Producer i US ellers…

KORT NYT: Måske rammes iPhones af et skattesmæk fra præsident Trump. Hvis ikke Apple producerer iPhones, og andre gadget i USA, så pålægges de massive tariffer.

I sin kamp for nye arbejdspladser til amerikanerne truer præsident Donald Trump ikke længere kun bilindustrien. Nu er det Apples tur.

Præsidenten opfordrer Apple til at starte opførelsen af nye fabrikker i USA, skriver Independent.

Apple har henvendt sig til den amerikanske regering, hvor de gør opmærksom på, at en produktion i USA vil føre til stigende priser på en lang række af Apples produkter inklusive smartphones, hovedtelefoner, smarthøjttalere, opladere osv.

– ”Alle tariffer ender i sidste ende som en afgift hos forbrugerne. Det vil øge prisen på Apple-produkter. Byrden af de foreslåede tariffer vil ramme hårdere i USA end i Kina,” skrev Apple blandt andet i brevet til Office of the United States Trade Representative.

 – Læs også: Nye iPhones på vej – er det Apples nye topmodel?

Reaktionen kom hurtigt fra præsidenten.

– ”Apples priser kan stige på grund af de massive tariffer vi måtte pålægge Kina. Men der er en nem løsning, hvor der vil være nul skat og faktisk et skatteincitament; producer jeres produkter i USA i stedet for Kina,” lød det fra Donald Trump.

Mere til historien

Det bliver interessant om Apple for alvor bliver ramt af Trumps skatte- og afgiftshammer eller om der indgås et forlig, inden sagen når så langt.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram