Hvad skal du vælge? Galaxy Note 9 med 128 eller 512 GB

VIDEO: Hvor stor skal Galaxy Note 9 være? 128 eller 512 GB hukommelse? Her fortæller jeg, hvilken Note 9 jeg ville vælge.

Måles der forskel på 6 og 8 GB RAM?

Samsung har lanceret Galaxy Note 9 med 128 GB brugerhukommelse og 6 GB RAM, samt en version med 512 GB brugerhukommelse og 8 GB RAM. Begge telefoner kan udbygges med mere hukommelse på et microSD-kort. Eller man kan selvfølgelig gøre brug af plads i skyen.

Hvilken telefon er det rigtige valg?

Når jeg måler benchmarktallene på de to udgaver af Galaxy Note 9 er der stort set ingen forskel. Hverken på allroundydelsen med Antutu Benchmark eller 3D-ydelsen i 3D Mark.

Som du kan se herunder, ligger resultaterne så tæt på hinanden, at det nærmest kan betegnes som en statistisk usikkerhed.

VIDEO: Derfor er Apple Pencil bedre end Samsungs S Pen

Antutu Benchmark3D Mark
Samsung Galaxy Note 9,
128 GB – 6 GB RAM
241.1453.349
Samsung Galaxy Note 9,
512 GB – 8 GB RAM
244.8293.317

Denne Note 9 ville jeg købe

Jeg ville helt klart købe Samsung Galaxy Note 9 med 128 GB. Prisforskellen er netop nu omkring 2.000 kroner. Den ekstra pris vil ikke give meget ekstra værdi for mig, at jeg ville kunne forsvare den.

Rigtigt mange af mine data befinder sig på forskellige cloud-tjenester, hvilket minimerer mit behov for plads lokalt på smartphonen.

Du skal afgøre med dig selv, om du er parat til at betale rigtigt meget ekstra for en relativt lille gevinst.

Uanset hvilken telefon du vælger, så er den lyn hurtig, har en vildt god og stor skærm – og så får du en masse ekstra ud af smartphonen, hvis du benytter S Pen eller mulighederne i Samsung DeX.

Husk at se min video hvor jeg går tæt på Samsung DeX og de nye muligheder, som kun Galaxy Note 9 byder på.

ANMELDELSE: Læs den store test af Samsung Galaxy Note 9

Mere til historien

Selvom Galaxy Note 9 netop er landet i forretningerne, så har det ikke givet ro på rygtebørsen. Lige nu spekuleres der i, at Samsung Galaxy S10 vil få en fingeraftrykslæser, der er indbygget i skærmen.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram