En Samsung Galaxy Note 9 er brudt i brand

Samsung er nu blevet sagsøgt efter, at et eksemplar af Galaxy Note 9 tidligere på måneden brød i brand i en dames taske.

Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 (Foto: MereMobil.dk)

Der er nok ingen ansatte hos Samsung, som ikke husker hele sagen omkring Galaxy Note 7-telefonerne. Og de der skulle have glemt sagen, er nok blevet mindet om den efter en ny hændelse i New York.

En kvinde har lagt sag an mod Samsung efter, at hendes eksemplar af Galaxy Note 9 tidligere på måneden brød i brand i hendes taske. Kvinden havde oplevet, at telefonen blev ”ekstrem varm”.

Diane Chung fortæller i retssagen, at hun benyttede telefonen den 3. september 2018, da den pludselig blev ”ekstrem varm”. Det skriver New York Post. Derfor stoppede hun med at bruge telefonen og lagde den i hendes taske. Der kom hurtigt "en fløjtende og skrigende lyd, og hun bemærkede tyk røg komme ud af tasken".

Hun tømte tasken på gulvet for, at få ilden til at stoppe. Men det virkede ikke. Det var først da en forbipasserende tog telefonen op med en klud og lagde den i en spand vand, at ilden stoppede.

I retssagen påstås også, at minde om hele Galaxy Note 7-katastrofen, som altså ramte Samsung for to år siden. Dengang var det problemer med batterierne, som var skyld i flere telefoner eksploderede eller brød i brand. Du kan blive klogere på, hvad de eksakte problemer var i Galaxy Note 7 skandalen.

LÆS OGSÅ: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Samsungs mobilchef, DJ Koh, har udtalt, at ”Batteriet i Galaxy Note 9 er sikrere end nogensinde”.

- ”Brugerne behøver ikke bekymre sig om batterierne længere. Samsung tager kundernes sikkerhed meget alvorligt, og vi står bag kvaliteten af ​​de millioner af Galaxy-enheder, der bruges i USA," lyder det i en officiel melding fra Samsung.

- "Vi har ikke modtaget nogle rapporter om lignende hændelser, der involverer en Galaxy Note 9 enhed, og vi undersøger sagen," slutter Samsung.

Der er altså umiddelbart tale om et enkeltstående tilfælde.

Samsung Galaxy Note 9 kom i handlen herhjemme fredag den 24. august 2018.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy Note 9 pris og tilgængelighed

Mere til historien

Du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse af Samsung Galaxy Note 9. Samt se vores videoindslag, hvor vi forsøger at guide hvilken variant af Galaxy Note 9, som du skal vælge.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram