85 procent af de aktive iOS-brugere har iOS 11

23

KORT NYT: De seneste tal fra Apple viser, at 85 procent af de aktive brugere nu har iOS 11 installeret på deres iOS-enhed. Inden længe er iOS 12 klar til offentligheden.

Udbredelsen af iOS versionerne - september 2018 (Kilde: Apple)
Udbredelsen af iOS versionerne – september 2018 (Kilde: Apple)

Apple har netop offentliggjort de seneste tal, der viser udbredelsen og markedsandelene for iOS-versionerne. Og ifølge den seneste opgørelse har 85 procent af alle aktive iOS-brugere altså iOS 11 installeret på deres iPhone, iPad og iPod Touch.

Selvom udbredelsen af iOS 11 altså er rigtig flot, så havde iOS 10 en større markedsandel inden frigivelsen af iOS 11. I august 2017 havde 87 procent af alle aktive enheder iOS 10 installeret.

De øvrige markedsandele lyder på 10 procent til iOS 10, mens det altså kun er 5 procent af alle aktive iOS-brugere, som har iOS 9 eller ældre installeret på deres enheder.

Apple ventes, at afsløre datoen for hvornår den endelige version af iOS 12 er klar til offentligheden når de onsdag den 12. september 2018 afholder event.

Nu kommer der nye iPhones – se datoen her

iOS 12 har fokus på, at forbedre oplevelsen – særligt på ældre enheder. Der er dog også lidt nyt at glæde sig til. Du kan læse mere om, hvad du kan glæde dig til iOS 12 i vores gennemgang af ændringerne.

Mere til historien

Apple har altid været gode til, at få brugerne til at opdaterer til de nyeste iOS-versioner.

Læs også:
 – iOS 12 giver dig indsigt i din mobilafhængighed
Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer