85 procent af de aktive iOS-brugere har iOS 11

KORT NYT: De seneste tal fra Apple viser, at 85 procent af de aktive brugere nu har iOS 11 installeret på deres iOS-enhed. Inden længe er iOS 12 klar til offentligheden.

Udbredelsen af iOS versionerne - september 2018 (Kilde: Apple)

Udbredelsen af iOS versionerne - september 2018 (Kilde: Apple)

Apple har netop offentliggjort de seneste tal, der viser udbredelsen og markedsandelene for iOS-versionerne. Og ifølge den seneste opgørelse har 85 procent af alle aktive iOS-brugere altså iOS 11 installeret på deres iPhone, iPad og iPod Touch.

Selvom udbredelsen af iOS 11 altså er rigtig flot, så havde iOS 10 en større markedsandel inden frigivelsen af iOS 11. I august 2017 havde 87 procent af alle aktive enheder iOS 10 installeret.

De øvrige markedsandele lyder på 10 procent til iOS 10, mens det altså kun er 5 procent af alle aktive iOS-brugere, som har iOS 9 eller ældre installeret på deres enheder.

Apple ventes, at afsløre datoen for hvornår den endelige version af iOS 12 er klar til offentligheden når de onsdag den 12. september 2018 afholder event.

- Nu kommer der nye iPhones – se datoen her

iOS 12 har fokus på, at forbedre oplevelsen – særligt på ældre enheder. Der er dog også lidt nyt at glæde sig til. Du kan læse mere om, hvad du kan glæde dig til iOS 12 i vores gennemgang af ændringerne.

Mere til historien

Apple har altid været gode til, at få brugerne til at opdaterer til de nyeste iOS-versioner.

Læs også:
 - iOS 12 giver dig indsigt i din mobilafhængighed
- Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram