Vores første indtryk af Sony Xperia XZ3

VIDEO: Næsten live fra IFA-messen i Berlin kan du her opleve Sony Xperia XZ3 og høre vores første tanker om Sonys nye topmodel.

Du genkender Sony

– ”Du kan stadig godt se, at det er en Sony Xperia telefon du har fat i, når du står med Xperia XZ3 i hånden”.

Sådan lyder det fra IT-journalist Peter Gotschalk, der følger IFA 2018 i Berlin for MereMobil.dk, hvor Sonys nye telefon netop er præsenteret.

Peter Gotschalk fremhæver særligt den nye OLED-skærm som værende ret fantastisk. Sony har hidtil haft en forkærlighed for LCD-skærme, men OLED giver en noget større kontrast. Det vigtigste ved den (for Sony) nye mobilskærm-type er, at sort virkelig er sort og ikke bare en grålig masse.

To andre nyheder er Side Sense og Smart Launch. På Sonys messestand drillede funktionerne, og det var derfor svært at bedømme hvorvidt de gav mening. Side Sense kan åbne en genvejsmenu ud for tommelfingeren, når brugeren dobbelttapper på siden.

Smart Launch genkender den typiske bevægelse, når du vil tage et billede, hvorefter kameraet åbnes. Det skulle gøre, at du hurtigere kan få det ønskede motiv i kassen.

LÆS OGSÅ: Dette skal du også vide om Xperia XZ3

I forhold til konkurrerende produkter er Sony Xperia XZ3 prissat fornuftigt. Den vil koste omkring 6.000 kroner ved lanceringen i starten af oktober, hvilket ikke gør den til en vanvittig dyr telefon.

Selvom prisen er afbalanceret, får du stadig den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 845, et helt nyt kamera, OLED-skærm og et opdateret Sony-design. Desuden lanceres Xperia XZ3 med Android 9 Pie ud af boksen fra begyndelsen.

Telefonen kommer i fire farver: Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.

LÆS OGSÅ: Mere om prisen på Xperia XZ3

Hvis vi skal pege på et sted hvor telefonen for nogle vil blive sprunget over, så er det på hukommelsen. Samsung har netop lanceret Galaxy Note 9 i 128 og 512 GB versioner. Her står Sony tilbage med 64 GB intern hukommelse. Dog kan der udvides med microSD-kort.

Mere til historien

Sony Xperia XZ3 har ikke 3.5 mm. stik til analoge hovedtelefoner, men der ligger en adapter i salgspakken.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram