Vores første indtryk af Sony Xperia XZ3

VIDEO: Næsten live fra IFA-messen i Berlin kan du her opleve Sony Xperia XZ3 og høre vores første tanker om Sonys nye topmodel.

Du genkender Sony

- ”Du kan stadig godt se, at det er en Sony Xperia telefon du har fat i, når du står med Xperia XZ3 i hånden”.

Sådan lyder det fra IT-journalist Peter Gotschalk, der følger IFA 2018 i Berlin for MereMobil.dk, hvor Sonys nye telefon netop er præsenteret.

Peter Gotschalk fremhæver særligt den nye OLED-skærm som værende ret fantastisk. Sony har hidtil haft en forkærlighed for LCD-skærme, men OLED giver en noget større kontrast. Det vigtigste ved den (for Sony) nye mobilskærm-type er, at sort virkelig er sort og ikke bare en grålig masse.

To andre nyheder er Side Sense og Smart Launch. På Sonys messestand drillede funktionerne, og det var derfor svært at bedømme hvorvidt de gav mening. Side Sense kan åbne en genvejsmenu ud for tommelfingeren, når brugeren dobbelttapper på siden.

Smart Launch genkender den typiske bevægelse, når du vil tage et billede, hvorefter kameraet åbnes. Det skulle gøre, at du hurtigere kan få det ønskede motiv i kassen.

LÆS OGSÅ: Dette skal du også vide om Xperia XZ3

I forhold til konkurrerende produkter er Sony Xperia XZ3 prissat fornuftigt. Den vil koste omkring 6.000 kroner ved lanceringen i starten af oktober, hvilket ikke gør den til en vanvittig dyr telefon.

Selvom prisen er afbalanceret, får du stadig den nyeste processor fra Qualcomm, Snapdragon 845, et helt nyt kamera, OLED-skærm og et opdateret Sony-design. Desuden lanceres Xperia XZ3 med Android 9 Pie ud af boksen fra begyndelsen.

Telefonen kommer i fire farver: Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.

LÆS OGSÅ: Mere om prisen på Xperia XZ3

Hvis vi skal pege på et sted hvor telefonen for nogle vil blive sprunget over, så er det på hukommelsen. Samsung har netop lanceret Galaxy Note 9 i 128 og 512 GB versioner. Her står Sony tilbage med 64 GB intern hukommelse. Dog kan der udvides med microSD-kort.

Mere til historien

Sony Xperia XZ3 har ikke 3.5 mm. stik til analoge hovedtelefoner, men der ligger en adapter i salgspakken.

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Sony Xperia 1 V afsløres i maj

Så er datoen for Sonys kommende lanceringsevent klar og du kan glæde dig til. Sony Xperia 1 V er på vej.

(mere…)
Her det nyeste om Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 V forventes på markedet senere i år. Her er de nyeste detaljer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram