Sony Xperia XZ3 pris og tilgængelighed

På den seneste topmodel er Sony klar med OLED-skærm, forbedret kamera og nye funktioner i brugerfladen. Her er prisen på Sony Xperia XZ3 i Danmark.

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3 (Foto: Sony)

Fredag den 5. oktober 2018 er Sony Xperia XZ3 klar i butikkerne til de danske Sony fans. Efterårets store topmodel med 6 tommer skærm benytter OLED skærmteknologi og ikke LCD, der i lang tid har været Sonys foretrukne skærmtype.

Sammen med Bravia optimering fra tv-afdelingen skulle billedet være blevet langt bedre, end hvad Sony ellers tidligere har stået for.

Prisen er omkring 6.000 kroner uden abonnement, oplyser Sony. Forhandlerne vil blandt andet være YouSee, Telmore, Telenor, Telia, Call Me og Elgiganten.

Sony Xperia XZ3 har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Hvis ikke det er nok plads kan du udvide med microSD-kort. Op til 512 GB er understøttet.

Telefonen kommer i fire farver: Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.

Xperia XZ3 byder desuden på et nyt kamera, hvor betjeningsinterfacet er forbedret. Det samme er tilfældet med kamerateknologien bag.

Tap på siden udløser en ny menu

Du får også en funktion kaldet Side Sense. Når der tappes to gange på siden, åbner en genvejsmenu. Ikonerne er genveje til apps og funktioner du oftest anvender på det pågældende tidspunkt. Så hvis du hver formiddag åbner f.eks. Spotify vil denne genvej være tilgængelig om formiddagen.

Når du læser nyheder i internetbrowseren, kan du ved at slide ned ad siden på telefonen gå tilbage til foregående side.

Du kan læse mere om Side Sense i min store beskrivelse af Sony Xperia XZ3.

Sony Xperia XZ3 har mulighed for to SIM-kort (dual-SIM). Hurtigopladning (Quick Charge 3.0) kan anvendes og også trådløs opladning er en mulighed.

GUIDE: Her er de bedste trådløse opladere

Hvis du bruger højttalerne meget på din smartphone, så kan du se frem til 20 procents højere lyd, sammenlignet med tidligere topprodukter fra Sony. Læg i øvrigt mærke til, at der ikke er 3.5 mm. udtag på telefonen. Hvis du har brug for denne stiktype, skal du anvende den medfølgende adapter.

Mere til historien

Xperia XZ3 kan optage video i 4K HDR-kvalitet. Jeg har anmeldt Sony Xperia XZ2 Premium, der både har 4K HDR-skærm- og optagelse. Her kan du se mine 4K videooptagelser.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram