Sony er snart klar med Android 9 Pie i butikkerne

KORT NYT: Sony Xperia XZ3 bliver måske den første telefon, der kommer på markedet med Android 9 Pie direkte fra salgsæsken.

Sammen med præsentationen af Sony Xperia XZ3 på IFA 2018 messen i Berlin smed Sony også en anden lille nyhed ud til offentligheden.

Sony Xperia XZ3, der kommer til Danmark den 5. oktober 2018, bliver en af de første smartphones på markedet, der er født med den helt nye Android 9 Pie version direkte fra salgsæsken.

Endnu engang viser Sony, at de ikke er bange for hurtigt at tage en ny Android version til sig. Konkurrenterne, som Samsung og Huawei, er betydeligt mere konservative på dette punkt.

For Samsungs vedkommende er mit gæt, at vi skal helt frem til lanceringen af Galaxy S10, inden Android 9 Pie begynder at finde vej til Samsungs produkter.

Sony har allerede været ud med en officiel liste over Sony telefoner, der bliver opdateret til Android 9 Pie. Samsung har i den sammenhæng ind til videre været meget stilfærdige.

LÆS OGSÅ: Disse Sony-telefoner opdateres til Android 9 Pie

Android 9 Pie er en meget interessant version. Du får både en ny strømsparefunktion og en ny måde at navigere i styresystemet på.

LÆS OGSÅ: Her er 5 ting du skal vide om Android 9 Pie

Mere til historien

Nokia er også blandt de producenter, som har en plan for Android 9 Pie. I september skulle Android-opdateringen være klar til Nokia 7 Plus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram