Android 9 Pie klar til Nokia 7 Plus i september

KORT NYT: Efter en længere betatestperiode er Nokia 7 Plus nu meldt klar til at modtage Android 9 Pie. Det sker allerede i september.

Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus (Foto: HMD Global)

Den første Nokia-telefon, som modtager Android 9 Pie opdateringen er meldt klar. Det bliver Nokia 7 Plus, der efter en længere periode med betaversion af Android 9 nu er klar til den endelige version.

 – Android 9 hedder Android 9 Pie

Nokia 7 Plus var én ud af syv enheder, som var med i Androids tredjeparts betaprogram. Nu oplyser HMD Global, at den endelige version af Android 9 Pie udrulles i løbet af de kommende uger. Det skriver Android Central.

Til en event i New Delhi bekræftede Juho Sarvikas, Chief Product Officer hos HMD Global, at Nokia 7 Plus modtager Android 9 Pie i september. Det er dermed også den første enhed med Snapdragon 660 processoren fra Qualcomm, som altså får den nyeste Android opdatering.

 – Nokia 7 Plus – det mener de nordiske anmeldere

De øvrige Nokia-modeller vil modtage Android 9 i de kommende måneder. Nokia har ikke meldt en liste ud, hvornår hvilke modeller vil blive opdateret. Men tidligere har det lydt, at de ventes at opdatere alle enheder til Android 9 Pie. Det skrev Android Authority tidligere på sommeren.

Der florerer i øvrigt rygter om, at HMD Global tirsdag den 21. august 2018 vil offentliggøre Nokia 9, som altså vil blive flagskibet. MereMobil.dk følger sagen og holder dig opdateret.

Mere til historien

De forskellige mobilproducenter er begyndt at melde ud, hvilke af deres telefoner som opgraderes til Android 9 Pie. Du kan se listerne for HTC, Motorola og Sony.

Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Google klar med nye funktioner til Pixel

Google har frigivet deres seneste Pixel Feature Drop, som indeholder en masse nye funktioner.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram