Motorola melder disse modeller klar til Android 9 Pie

0

Motorola er klar med første officielle udmelding om, hvilke af deres smartphones, som vil få opdateringen til Android 9 Pie. Se listen her.

Motorola klar med Android 9 Pie (Foto: Motorola)
Motorola klar med Android 9 Pie (Foto: Motorola)

Har du en smartphone fra Motorola eller overvejer du at købe en? Så har denne liste over, hvilke af deres modeller som vil få Android 9 Pie måske din interesse.

LÆS OGSÅ: Android 9 hedder Android 9 Pie

Motorola er nemlig klar med deres første officielle melding om, hvilke enheder der vil blive opdateret til Android 9 Pie. I et blogindlæg oplyser de, at nedenstående modeller vil blive opdateret til Android 9 Pie. Det skriver 9to5Google.com.

  • Moto Z3
  • Moto Z3 Play
  • Moto Z2 Force Edition
  • Moto Z2 Play
  • Moto X4
  • Moto G6 Plus
  • Moto G6
  • Moto G6 Play

Motorola oplyser ikke noget om, hvornår de vil opdatere de forskellige telefoner. Vi på MereMobil.dk forventer derfor, at de vil annoncere tidsrammen for udrulningen til de enkelte modeller, når opdateringen kommer tættere på. De fortæller dog, at udrulningen starter i efteråret.

ANMELDELSE: Motorola Moto G6 Plus – derfor er den fremragende

Modellerne på listen, som Motorola har frigivet, er alle lanceret det seneste års tid. Dog mangler E-serien med telefonerne Moto E5, E5 Plus, E5 Play og E5 Play Go, der ellers er lanceret i de seneste måneder. Ligesom også Moto G5S og Moto G5S Plus fra sommeren 2017 heller ikke er at finde på listen. Om det betyder, at modellerne ikke vil få Android 9 Pie er uvist. Listen kan blive opdateret løbende.

 – Motorola Moto X4 – design til mellemklassen

Du kan tjekke nærmere for de seneste nyheder om Motorolas softwareopdateringer på denne hjemmeside.

Mere til historien

Motorola forsøger sig mere og mere på det danske marked efter at have været “væk” fra markedet nogle år. Vil Motorola kunne give de mere etablerede producenter konkurrence? Hvad tænker du? Vi har i vores podcast “Hvem kan disrupte mobilmarkedet?” set nærmere på, hvem der kan gøre sig gældende herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer