Motorola er klar med en skamløs iPhone X-klon

Se godt på Motorola P30 og iPhone X eller Huawei P20 Pro. Hvor mon inspirationen kommer fra?

Laver du et godt design eller en fed funktion, går der ikke længe, før nogen har "ladet sig inspirere”. Denne gang er det Lenovo-ejede Motorola, der har luret Apple over skulderen.

Techmedier verden over omtaler i disse dage Motorola P30 som et totalt iPhone X rip-off. Alt fra placering af logoet på bagsiden, the notch i toppen af skærmen, dual-kameraet og formerne generelt ligger meget tæt på Apples aktuelle topprodukt. Men P30 kan også minde om Huaweis P20 Pro.

Motorola P30, som er baseret på Android systemet, er på specifikationerne ikke ligefrem en ”iPhone X killer”. Der er tale om en mellemklassemodel med 6.2 tommer skærm, Qualcomm Snapdragon 836 processor samt 6 GB RAM. Kameraet har en opløsning på 16 og 5 megapixels.

De tilgængelige billeder viser, at selv Apples wallpaper har fundet vej til telefonen fra Motorola i en lidt ændret version.

Bagsiden af Motorola P30 har (på en af varianterne) samme farve, som Huawei har anvendt på P20 og P20 Pro; Twilight. Navnet med ”P” minder også rigtigt meget om noget vi kender. Nemlig fra Huawei.

Noget tyder på Motorola er ekstra begejstrede for Apples design. Der går også rygter om en Motorola One med de samme design linjer som Motorola P30.

Motorola P30 er målrettet det kinesiske marked i første omgang. Andre lande er endnu ikke annonceret. Prisen ligger på 350 dollars.

LÆS OGSÅ:Moto Z3 Play er på vej til Danmark

Lenovo er i gang med at relancere det gamle Motorola varemærke. Indtil videre ligger fokus på ”value for money”. Det viser min anmeldelse af Moto G6 Plus meget godt. For under 2.300 kroner får du en virkelig stærk Android-smarpthone.

Specifikationer på Moto P30

  • Skærm: 6.2 tommer (1080 x 2246 pixels)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 636
  • RAM: 6 GB
  • Lagringsplads: 64 eller 128 GB versioner
  • Kamera: 16 MP (f/1.8) + 5 MP (f/2.2)
  • Frontkamera: 12 megapixels (f/1.9)
  • Vægt: 170 gram
  • Mål: 155.5 x 76 x 7.7 mm
  • Batteri: 3.000 mAh
  • System: Android 8 Oreo

Mere til historien

Motorola var blandt de første mobilproducenter til at annoncere nyheder om Android 9 Pie. Her kan du se listen over Moto-produkter som bliver opdateret til den nyeste Android-udgave.

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram