Moto Z3 Play på vej til Danmark – se prisen her

0

Motorola er klar med Moto Z3 Play på det danske marked i løbet af august. Se pris og tilgængelighed på telefonen her.

Moto Z3 Play i farven Deep Indigo (Foto: Motorola)
Moto Z3 Play i farven Deep Indigo (Foto: Motorola)

Motorola er klar til at forsøge, at give de andre mobilproducenter hård konkurrence på det danske marked. Seneste ”skud” på stammen er Moto Z3 Play. En telefon hvor du får en masse fornuftige specifikationer til fornuftig pris.

 – Patent viser Motorola med foldbar skærm

Moto Z3 Play kommer med en Super AMOLED-skærm på 6 tommer i 18:9 format. Opløsningen er Full HD+ med 1.080 x 2.160 pixels.

Telefonen har Snapdragon 636-processor fra Qualcomm, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse, Bluetooth 5 og den understøtter hurtigopladning med Quick Charge 4.0 på det 3.000 mAh batteri telefonen kommer med.

Kameraet er et dual-kamera med en 12 megapixels sensor og et 5 megapixels sensor. Frontkameraet er på 8 megapixels. Moto Z3 Play understøtter desuden microSD-kort op til 2 TB.

Netop nu får du med i prisen en Power Pack Mod. Modulet passer til alle telefonerne i Moto Z-serien. Kort og godt er det en powerbank med kapacitet på 2.200 mAh. Dette kan du så kombinere med telefonens eget batteri på 3.000 mAh. Samlet får du altså et batteri på 5.200 mAh – noget der næppe findes tilsvarende til en så lav pris.

 – Motorola fokuserer hårdt på ‘value-for-money’

Telefonen er i handlen hos udvalgte forhandlere i farven Deep Indigo. Den vejledende pris er 2.990 kroner uden abonnement.

Billeder af Moto Z3 Play

Mere til historien

Motorola var klar med den første mobiltelefon og nu har de ”gjort det igen”. De er nemlig klar med et særligt 5G-modul til telefoner i Moto Z-serien hos Verizon (USA). Dette er i forbindelse med de løftede sløret tidligere på måneden for den nye Moto Z3. Denne kommer dog umiddelbart ikke til salg på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer