Er det “something big” Motorola pusler med?

“We’re making a big announcement at Motorola’s HQ in Chicago”, skriver Motorola ved en videostump. Men gad vide, hvad det går ud på …?

Motorola har formentlig noget stort på vej, skriver flere medier.

Blandt andre spekulerer det ansete techmedie CNET i, at Motorola barsler med “en helt ny måde at forbinde, streame, downloade og lave videochat” på. Og ikke mindst tilføjer CNET kryptisk “og meget mere”.

Således er det indikationer som får trommerne i rygte-land til at spille, men det er gansk vist, at Motorola har indbudt til en begivenhed i hovedkvarteret i Chicago 2. august 2018.

Her vil det blive afsløret, hvad Motorola har i posen til den tech-hungrende verden.

Rygterne er ikke kommet ud af ingenting. Det er faktisk Motorola, som selv har startet spekulationerne. Den 28. juni lagde den Lenovo-ejede virksomhed en 11 sekunder lang (eller kort?) video ud med følgende tekst: “Sæt kryds i kalenderen. 2. august laver vi en stor bekendtgørelse på Motorolas HQ i Chicago”, og tilføjede: “Er du klar?”

Er det en premium-afsløring?

CNET skriver, at det meget vel kan være afsløringen af den ventede nye model Motorola One Power, som blandt andre GSMarena har lavet et uofficielt bud på specifikationerne på.

Motorola One Power skulle være den kinesiske mobilproducents svar på konkurrenternes topmodeller i premium-kategorien.

Eller måske er det “bare” opfølgeren til Moto Z2 Force: Moto Z3 Play, som allerede er annonceret til at blive frigivet i løbet af sommeren.

Mere til historien

Motorola har mere end en gang fornøjet vores anmeldere. Senest da vi havde Motorola Moto G6 Plus i test. Her skrev John G., at “dette er sommerens ’value-for-money’ smartphone til den almindelige forbruger”. For et par måneder siden meddelte Motorola, at man fokuserer hårdt på “value-for-money” og således vil lokke køberne med smartphones til under 5.000 kroner. Det vil sige fornuftige specifikationer til den halve pris.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram