Er det “something big” Motorola pusler med?

0

“We’re making a big announcement at Motorola’s HQ in Chicago”, skriver Motorola ved en videostump. Men gad vide, hvad det går ud på …?

Motorola har formentlig noget stort på vej, skriver flere medier.

Blandt andre spekulerer det ansete techmedie CNET i, at Motorola barsler med “en helt ny måde at forbinde, streame, downloade og lave videochat” på. Og ikke mindst tilføjer CNET kryptisk “og meget mere”.

Således er det indikationer som får trommerne i rygte-land til at spille, men det er gansk vist, at Motorola har indbudt til en begivenhed i hovedkvarteret i Chicago 2. august 2018.

Her vil det blive afsløret, hvad Motorola har i posen til den tech-hungrende verden.

Rygterne er ikke kommet ud af ingenting. Det er faktisk Motorola, som selv har startet spekulationerne. Den 28. juni lagde den Lenovo-ejede virksomhed en 11 sekunder lang (eller kort?) video ud med følgende tekst: “Sæt kryds i kalenderen. 2. august laver vi en stor bekendtgørelse på Motorolas HQ i Chicago”, og tilføjede: “Er du klar?”

Er det en premium-afsløring?

CNET skriver, at det meget vel kan være afsløringen af den ventede nye model Motorola One Power, som blandt andre GSMarena har lavet et uofficielt bud på specifikationerne på.

Motorola One Power skulle være den kinesiske mobilproducents svar på konkurrenternes topmodeller i premium-kategorien.

Eller måske er det “bare” opfølgeren til Moto Z2 Force: Moto Z3 Play, som allerede er annonceret til at blive frigivet i løbet af sommeren.

Mere til historien

Motorola har mere end en gang fornøjet vores anmeldere. Senest da vi havde Motorola Moto G6 Plus i test. Her skrev John G., at “dette er sommerens ’value-for-money’ smartphone til den almindelige forbruger”. For et par måneder siden meddelte Motorola, at man fokuserer hårdt på “value-for-money” og således vil lokke køberne med smartphones til under 5.000 kroner. Det vil sige fornuftige specifikationer til den halve pris.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer