Er det “something big” Motorola pusler med?

“We’re making a big announcement at Motorola’s HQ in Chicago”, skriver Motorola ved en videostump. Men gad vide, hvad det går ud på …?

Motorola har formentlig noget stort på vej, skriver flere medier.

Blandt andre spekulerer det ansete techmedie CNET i, at Motorola barsler med “en helt ny måde at forbinde, streame, downloade og lave videochat” på. Og ikke mindst tilføjer CNET kryptisk “og meget mere”.

Således er det indikationer som får trommerne i rygte-land til at spille, men det er gansk vist, at Motorola har indbudt til en begivenhed i hovedkvarteret i Chicago 2. august 2018.

Her vil det blive afsløret, hvad Motorola har i posen til den tech-hungrende verden.

Rygterne er ikke kommet ud af ingenting. Det er faktisk Motorola, som selv har startet spekulationerne. Den 28. juni lagde den Lenovo-ejede virksomhed en 11 sekunder lang (eller kort?) video ud med følgende tekst: “Sæt kryds i kalenderen. 2. august laver vi en stor bekendtgørelse på Motorolas HQ i Chicago”, og tilføjede: “Er du klar?”

Er det en premium-afsløring?

CNET skriver, at det meget vel kan være afsløringen af den ventede nye model Motorola One Power, som blandt andre GSMarena har lavet et uofficielt bud på specifikationerne på.

Motorola One Power skulle være den kinesiske mobilproducents svar på konkurrenternes topmodeller i premium-kategorien.

Eller måske er det “bare” opfølgeren til Moto Z2 Force: Moto Z3 Play, som allerede er annonceret til at blive frigivet i løbet af sommeren.

Mere til historien

Motorola har mere end en gang fornøjet vores anmeldere. Senest da vi havde Motorola Moto G6 Plus i test. Her skrev John G., at “dette er sommerens ’value-for-money’ smartphone til den almindelige forbruger”. For et par måneder siden meddelte Motorola, at man fokuserer hårdt på “value-for-money” og således vil lokke køberne med smartphones til under 5.000 kroner. Det vil sige fornuftige specifikationer til den halve pris.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram