Kæmpe fyringsrunde hos mobilforhandler

KORT NYT: Google får skylden for en kæmpe fyringsrunde hos en stor mobilforhandler.

Hele 150 personer, svarende til hver anden ansatte, skal finde et nyt arbejde. Det er beslutningen som Silvan Popovic, stifter af Mytrendyphone.dk, har været nødt til at træffe efter stor tilbagegang i resultaterne.

Ifølge ITWatch, med kilde i Børsen, er der i 2017 fosset syv millioner kroner ud af selskaberne Mytrendyphone ApS og MTP ApS.

Selskaberne har tidligere været rigtigt gode til at tjene penge. I 2016 var resultatet på 3,21 millioner kroner i Mytrendyphone ApS. Det svarer til en vækst på 114 procent.

Forklaringen på problemerne er ifølge Silvan Popovic Googles ændringer af algoritmerne for søgningerne. Ændringer har sendt Mytrendyphone på nedtur i søgeresultaterne, og det mærkes nu kraftigt i regnskabet.

Mere til historien

Mytrendyphone sælger tilbehør til mobiltelefoner i 13 lande. Der findes desuden to fysiske butikker. Den ene ligger i Hillerød ved hovedkontoret. Den anden i København på Fiolstræde.

Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Sony har fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, samt de nyeste salgsstal for PlayStation 5, som Sony fortsat har problemer med at levere.

(mere…)
Facebook oplever for første gang fald i antal af brugere

For første gang oplevede Facebook i sidste kvartal en nedgang i antallet af daglige brugere. Det kom frem i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet.

(mere…)
Apple har 1,8 milliarder aktive enheder

KORT NYT: Under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab fra Apple meddelte CEO Tim Cook og CFO Luca Maestri, at der nu er 1,8 milliarder aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram