Fremtidens lønsystem er fyldt med intelligens

0

Synes du også, at lønsystemer er kedelige? Så er der godt nyt! Fremtidens systemer er fyldt med smarte funktioner i en app og proppet med intelligens.

Lønsystem på mobilen

####

Lønsystemerne bliver i fremtiden mere intelligente. Fejl og administrativt bøvl kan undgås, når lønsystemet “tænker selv”.

Nogle selvstændige vælger et app-baseret lønsystem, som både chef og ansatte kan betjene fra mobilen.

Det er der som sådan ikke noget nyt i. Det nye er, at lønsystemer bliver mere og mere intelligente.De kan eksempelvis hjælpe både store og små virksomheder med at ”huske” indberetninger til f.eks. Skat og andre offentlige myndigheder.

Samtidig er det muligt at automatisere flere og flere arbejdsgange, hvor lønudbetaling blot er et af områderne.

Gevinst i penge, tid og medarbejdertilfredshed

Der findes flere grader af intelligens og automatisering. For dig som selvstændig kan et lønsystem med mindre administration og udsigten til færre fejl betyde en gevinst, der både kan udmåles i penge, tid og medarbejdertilfredshed.

De penge, du kan spare ved et mobilt lønsystem, kan være i form af fysiske arbejdstimer til bogholderarbejde og de summer, en eller flere fejl løber op i.

Tid er ikke kun de ressourcer, der i dag bliver brugt på administration. Men også på den tid både du og andre i virksomheden i givet fald skal bruge på at udrede fejl, hvor komplekse udregninger ofte er den eneste vej frem.

En mobil løsning kan gøre byrden mindre, men stadig adressere et tydeligt ansvar for alle, som har adgang til et lønsystem via den app, hvor man hver især skal taste arbejdstimer, ferie, kørsel og udlæg.

”Danske iværksættere er bange for at lave fejl”

…sådan lød dommen fra Tommy Ahlers tidligere på året.

Går du med drømmen om at skabe en succesfuld virksomhed, handler det ifølge den nuværende uddannelses- og forskningsminister om at fokusere på sit marked og sit team og så at turde mere. Men er der ét sted, virksomheder IKKE vil fejle, så er det på det administrative område som fx lønudbetaling til virksomhedens ansatte.

Udsigt til at komme det administrative bøvl til livs

En fejl i lønnen bliver måske først opdaget flere måneder senere. Ud over sure ansatte kan det give en masse administrativt bøvl. Det risikerer at fjerne fokus og i hvert fald tid fra alt det sjove, det kan være at banke en virksomhed op fra bunden.

Mere tid til familien

Med et intelligent lønsystem kan du måske vinke farvel til sene aftener med hovedet begravet i papirbunkerne. Det give mere tid til familien. For med en mindre administrativ byrde, forsvinder også mange manuelle arbejdsrutiner i form af fx timesedler, kvitteringer osv. Det kan give et tiltrængt løft, der kan motivere til fortsat at drive egen virksomhed.

Medarbejdertilfredsheden skal man ikke undervurdere i en tid, hvor flere brancher har forrygende travlt, og det flere steder kniber med at tiltrække kvalificeret og kompetent arbejdskraft.

Dygtige medarbejdere er mere end andet nøglen til succes. Det handler om at holde godt fast på dem, du har. Ved at undgå fejl i løn, pension og feriepenge holder du nemmere medarbejderne tilfredse og fokuserede på de faglige opgaver, virksomheden er sat i verden for at løse – måske med lidt større risikovillighed, nu hvor du har udsigt til højere intelligens og færre fejl.

5 fordele med et intelligent lønsystem:

  • Automatisering af lønudbetaling, indretning til SKAT osv.
  • Færre manuelle rutiner giver færre fejl
  • Besparelser i tid og bogholderi
  • Uddelegering af ansvar
  • Mere tid til det, du brænder for

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer