Fremtidens lønsystem er fyldt med intelligens

Synes du også, at lønsystemer er kedelige? Så er der godt nyt! Fremtidens systemer er fyldt med smarte funktioner i en app og proppet med intelligens.

Lønsystem på mobilen

Annoncørbetalt indhold

Lønsystemerne bliver i fremtiden mere intelligente. Fejl og administrativt bøvl kan undgås, når lønsystemet “tænker selv”.

Nogle selvstændige vælger et app-baseret lønsystem, som både chef og ansatte kan betjene fra mobilen.

Det er der som sådan ikke noget nyt i. Det nye er, at lønsystemer bliver mere og mere intelligente.De kan eksempelvis hjælpe både store og små virksomheder med at ”huske” indberetninger til f.eks. Skat og andre offentlige myndigheder.

Samtidig er det muligt at automatisere flere og flere arbejdsgange, hvor lønudbetaling blot er et af områderne.

Gevinst i penge, tid og medarbejdertilfredshed

Der findes flere grader af intelligens og automatisering. For dig som selvstændig kan et lønsystem med mindre administration og udsigten til færre fejl betyde en gevinst, der både kan udmåles i penge, tid og medarbejdertilfredshed.

De penge, du kan spare ved et mobilt lønsystem, kan være i form af fysiske arbejdstimer til bogholderarbejde og de summer, en eller flere fejl løber op i.

Tid er ikke kun de ressourcer, der i dag bliver brugt på administration. Men også på den tid både du og andre i virksomheden i givet fald skal bruge på at udrede fejl, hvor komplekse udregninger ofte er den eneste vej frem.

En mobil løsning kan gøre byrden mindre, men stadig adressere et tydeligt ansvar for alle, som har adgang til et lønsystem via den app, hvor man hver især skal taste arbejdstimer, ferie, kørsel og udlæg.

”Danske iværksættere er bange for at lave fejl”

…sådan lød dommen fra Tommy Ahlers tidligere på året.

Går du med drømmen om at skabe en succesfuld virksomhed, handler det ifølge den nuværende uddannelses- og forskningsminister om at fokusere på sit marked og sit team og så at turde mere. Men er der ét sted, virksomheder IKKE vil fejle, så er det på det administrative område som fx lønudbetaling til virksomhedens ansatte.

Udsigt til at komme det administrative bøvl til livs

En fejl i lønnen bliver måske først opdaget flere måneder senere. Ud over sure ansatte kan det give en masse administrativt bøvl. Det risikerer at fjerne fokus og i hvert fald tid fra alt det sjove, det kan være at banke en virksomhed op fra bunden.

Mere tid til familien

Med et intelligent lønsystem kan du måske vinke farvel til sene aftener med hovedet begravet i papirbunkerne. Det give mere tid til familien. For med en mindre administrativ byrde, forsvinder også mange manuelle arbejdsrutiner i form af fx timesedler, kvitteringer osv. Det kan give et tiltrængt løft, der kan motivere til fortsat at drive egen virksomhed.

Medarbejdertilfredsheden skal man ikke undervurdere i en tid, hvor flere brancher har forrygende travlt, og det flere steder kniber med at tiltrække kvalificeret og kompetent arbejdskraft.

Dygtige medarbejdere er mere end andet nøglen til succes. Det handler om at holde godt fast på dem, du har. Ved at undgå fejl i løn, pension og feriepenge holder du nemmere medarbejderne tilfredse og fokuserede på de faglige opgaver, virksomheden er sat i verden for at løse – måske med lidt større risikovillighed, nu hvor du har udsigt til højere intelligens og færre fejl.

5 fordele med et intelligent lønsystem:

  • Automatisering af lønudbetaling, indretning til SKAT osv.
  • Færre manuelle rutiner giver færre fejl
  • Besparelser i tid og bogholderi
  • Uddelegering af ansvar
  • Mere tid til det, du brænder for

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram