TDC sælger sin norske forretning til Telia

4

KORT NYT: Telia Company i Norge overtager 1 millioner kunder fra TDC Group i en milliardhandel.

TDC’s nye ejere er i gang med at rydde op. For 21 milliarder norske kroner har TDC Group solgt selskaberne Get og TDC Norge til Telia Company.

Ifølge en pressemeddelelse vil TDC Group fuldt ud fokusere på visionen for den danske forretning.

LÆS OGSÅ: Nye TDC-ejere satser på 5G og fiber

Visionen er at levere højhastighedsforbindelser til alle danskere gennem ”best-in-class fiber og mobilnetværk,” lyder det fra telekoncernen.

– ”Over de seneste måneder har vi gennemgået vores strategiske muligheder og udviklet detaljerede planer for at kunne levere i forhold til vores vision. Get og TDC Norge er gode og veldrevne forretninger, men det står klart, at vi ikke har behov for at eje disse forretningsenheder for at lykkes med det, der reelt set er en dansk fokuseret ambition,” siger koncernchef Pernille Erenbjerg, TDC Group i pressemeddelelsen.

Telia Company overtager omkring 900 medarbejdere og mere end 1 million kunder fra TDC’s norske forretninger. Kunderne i Norge fortsætter på uændrede vilkår.

LÆS OGSÅ: YouSee går 3 i bedede og åbner for roaming i USA og Tyrkiet

Mere til historien

Den 4. maj 2018 blev TDC Group overtaget af et bestående af pensionskasserne ATP, PFA og PKA samt den australske investeringsbank Macquarie & Real Assets Europe Limited.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer