Nu kan du være ’gratis’ online i Tyrkiet

1

KORT NYT: Tyrkiet er kommet med i 3LikeHome. Nu har 3 hele 59 roamingfrie lande.

Holder du af Tyrkiet som rejsemål, og er du samtidigt kunde hos teleselskabet 3, så er der godt nyt. Fra i dag (22. maj 2018) kan du nemlig bruge din smartphone i Tyrkiet uden at spekulere over regningen.

Som land nummer 59 i rækken har 3 i dag tilføjet Tyrkiet til 3LikeHome konceptet. Tyrkiet var vel nok et af de sidste lande, som 3 manglede blandt de populære feriedestinationer.

Ifølge 3 rejser over 100.000 danskere til Tyrkiet hvert eneste år. Dertil kommer personer med tyrkisk ophav, som jævneligt besøger hjemlandet.

3LikeHome dækker ikke kun data- og SMS-forbrug samt opkald hjem til Danmark. Også lokale opkald, når du er i Tyrkiet, er inkluderet.

Blandet de 59 lande findes eksotiske steder som de Kanariske øer, Indonesien, Thailand og Mexico. Et land som Filippinerne er et eksempel på en destination, som endnu ikke er en del af 3’s roamingløsning.

LÆS OGSÅ: Erhvervskunder kan nu ringe gratis til udlandet

Mere til historien

Med 3LikeHome kan du som kunde højest forbruge 20 GB data om måneden. Datahastigheden der opleves, afhænger af aftalerne, der har kunne indgås, med de lokale operatører.

LÆS OGSÅ: Baywatch-ikon booster salget hos 3

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer