Erhvervskunder hos 3 kan nu ringe gratis til udlandet

0

Opkald til udlandet koster virksomheder i tusindevis af kroner om året. Men det kan være slut nu – i hvert fald hos teleselskabet 3.

Personer der taler i telefon (Foto: Miljøfoto 3.dk)
Personer der taler i telefon (Foto: Miljøfoto 3.dk)

En ny undersøgelse viser, at 60 procent af de adspurgte danskere, som har en arbejdstelefon, ringer til et europæisk telefonnummer hver måned.

– ”Vi ved, hvor stort behovet for udlandstelefoni er blandt erhvervsfolk, fordi flere og flere samarbejder med andre lande. Derfor har vi lavet et nyt produkt til virksomhederne, hvor man uden ekstraberegning kan ringe ud over Danmarks grænser og mellem 53 lande,” siger Sigurd Leth, erhvervskundedirektør hos 3 i en pressemeddelelse.

Nu udvides 4G dækningen på 3LikeHome

Minutpriserne for opkald til udenlandske numre for erhvervskunder er normalt mellem 2 og 13 kroner eksklusive moms afhængigt af hvilket land, som man ringer til.

– ”Vi ved, at mange virksomheder får uforudsete ekstraregninger hver måned og har i den sammenhæng en del administrativt bøvl. Og så er der mange, der har svært ved at gennemskue reglerne omkring udlandstelefoni. Det har vi gjort mere simpelt nu”, forklarer Sigurd Leth.

Der er også en del af de danske erhvervsfolk, som ringer til lande uden for EU. Faktisk hele 43 procent af de adspurgte ringer hver måned til et land uden for EU.

Men nu er der et nyt tilbud klar til disse fra teleselskabet 3. 3LikeHome Pro gør det muligt, at ringe til, fra og imellem alle 53 3LikeHome lande. Privatkunder skal fortsat betale for at ringe til udenlandske numre. Tilbuddet til erhvervskunder gælder maksimalt 10 timer om måneden.

For at benytte 3LikeHome Pro skal du være erhvervskunde. Prisen er mellem 189 og 399 kroner om måneden afhængig af, hvilken datapakke du vælger.

Mere til historien

Med i 3LikeHome er følgende lande: Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern (den græske del – ikke den tyrkiske), England, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Holland, Hongkong, Indonesien, Irland, Island, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Martinique, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Thailand, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer