Erhvervskunder hos 3 kan nu ringe gratis til udlandet

Opkald til udlandet koster virksomheder i tusindevis af kroner om året. Men det kan være slut nu – i hvert fald hos teleselskabet 3.

Personer der taler i telefon (Foto: Miljøfoto 3.dk)

Personer der taler i telefon (Foto: Miljøfoto 3.dk)

En ny undersøgelse viser, at 60 procent af de adspurgte danskere, som har en arbejdstelefon, ringer til et europæisk telefonnummer hver måned.

- ”Vi ved, hvor stort behovet for udlandstelefoni er blandt erhvervsfolk, fordi flere og flere samarbejder med andre lande. Derfor har vi lavet et nyt produkt til virksomhederne, hvor man uden ekstraberegning kan ringe ud over Danmarks grænser og mellem 53 lande,” siger Sigurd Leth, erhvervskundedirektør hos 3 i en pressemeddelelse.

- Nu udvides 4G dækningen på 3LikeHome

Minutpriserne for opkald til udenlandske numre for erhvervskunder er normalt mellem 2 og 13 kroner eksklusive moms afhængigt af hvilket land, som man ringer til.

- ”Vi ved, at mange virksomheder får uforudsete ekstraregninger hver måned og har i den sammenhæng en del administrativt bøvl. Og så er der mange, der har svært ved at gennemskue reglerne omkring udlandstelefoni. Det har vi gjort mere simpelt nu", forklarer Sigurd Leth.

Der er også en del af de danske erhvervsfolk, som ringer til lande uden for EU. Faktisk hele 43 procent af de adspurgte ringer hver måned til et land uden for EU.

Men nu er der et nyt tilbud klar til disse fra teleselskabet 3. 3LikeHome Pro gør det muligt, at ringe til, fra og imellem alle 53 3LikeHome lande. Privatkunder skal fortsat betale for at ringe til udenlandske numre. Tilbuddet til erhvervskunder gælder maksimalt 10 timer om måneden.

For at benytte 3LikeHome Pro skal du være erhvervskunde. Prisen er mellem 189 og 399 kroner om måneden afhængig af, hvilken datapakke du vælger.

Mere til historien

Med i 3LikeHome er følgende lande: Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern (den græske del - ikke den tyrkiske), England, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Holland, Hongkong, Indonesien, Irland, Island, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macao, Malta, Martinique, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Thailand, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram