Flere eksotiske lande kommer med i 3LikeHome

I disse fire eksotiske lande kan 3-kunderne nu tale og streame uden en ekstraregning.

Kunder hos 3 kan nu tale i telefon, sende SMS og bruge data i fire nye lande, der hører til i den eksotiske kategori. Landene er: Mexico, Brasilien, Chile og Argentina.

Ifølge 3 har særligt Mexico længe stået på selskabets ønskeliste over lande, der de gerne ville have med i roaming-konceptet.

De fire nye lande bringer 3LikeHome op på 57 lande, der er roamingfrie. 3 fortsætter altså med at gå betydeligt længere, end den aftale om EU-roaming, der trådte i kraft sidste år.

Den seneste tilføjelse af lande fandt sted i september 2017 hvor 3 inkluderede Thailand.

Med 3LikeHome er det ikke i alle lande, hvor 3’s kunder har adgang til 4G-mobilnet. 3G-dækning er det som kunderne ofte vil opleve.

Sideløbende med udvidelsen af lande forhandler 3 også 4G-adgang med i aftalerne, der indgåes med de udenlandske teleselskaber. I efteråret 2017 kom blandt andet Frankrig, Italien og Grækenland med på 4G-dækningen. Norge, Finland og flere andre fik åbnet for 4G i februar 2018.

I Brasilien er der aktuelt adgang for 3's kunder til 4G-nettet. I Mexico, Chile og Argentina er der kun 3G-adgang. Det oplyser 3 til MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: 3 tager forskud på 5G med test af Massive MIMO

Mere til historien

3 er et af de selskaber, der oplever løbende kundetilgang. Generelt i branchen er der enighed om, at en af årsagerne til fremgangen er 3LikeHome konceptet.

Læs også:
- Så mange mobilkunder har teleselskaberne i Danmark

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram