Flere eksotiske lande kommer med i 3LikeHome

0

I disse fire eksotiske lande kan 3-kunderne nu tale og streame uden en ekstraregning.

Kunder hos 3 kan nu tale i telefon, sende SMS og bruge data i fire nye lande, der hører til i den eksotiske kategori. Landene er: Mexico, Brasilien, Chile og Argentina.

Ifølge 3 har særligt Mexico længe stået på selskabets ønskeliste over lande, der de gerne ville have med i roaming-konceptet.

De fire nye lande bringer 3LikeHome op på 57 lande, der er roamingfrie. 3 fortsætter altså med at gå betydeligt længere, end den aftale om EU-roaming, der trådte i kraft sidste år.

Den seneste tilføjelse af lande fandt sted i september 2017 hvor 3 inkluderede Thailand.

Med 3LikeHome er det ikke i alle lande, hvor 3’s kunder har adgang til 4G-mobilnet. 3G-dækning er det som kunderne ofte vil opleve.

Sideløbende med udvidelsen af lande forhandler 3 også 4G-adgang med i aftalerne, der indgåes med de udenlandske teleselskaber. I efteråret 2017 kom blandt andet Frankrig, Italien og Grækenland med på 4G-dækningen. Norge, Finland og flere andre fik åbnet for 4G i februar 2018.

I Brasilien er der aktuelt adgang for 3’s kunder til 4G-nettet. I Mexico, Chile og Argentina er der kun 3G-adgang. Det oplyser 3 til MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: 3 tager forskud på 5G med test af Massive MIMO

Mere til historien

3 er et af de selskaber, der oplever løbende kundetilgang. Generelt i branchen er der enighed om, at en af årsagerne til fremgangen er 3LikeHome konceptet.

Læs også:
Så mange mobilkunder har teleselskaberne i Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer