Flere eksotiske lande kommer med i 3LikeHome

I disse fire eksotiske lande kan 3-kunderne nu tale og streame uden en ekstraregning.

Kunder hos 3 kan nu tale i telefon, sende SMS og bruge data i fire nye lande, der hører til i den eksotiske kategori. Landene er: Mexico, Brasilien, Chile og Argentina.

Ifølge 3 har særligt Mexico længe stået på selskabets ønskeliste over lande, der de gerne ville have med i roaming-konceptet.

De fire nye lande bringer 3LikeHome op på 57 lande, der er roamingfrie. 3 fortsætter altså med at gå betydeligt længere, end den aftale om EU-roaming, der trådte i kraft sidste år.

Den seneste tilføjelse af lande fandt sted i september 2017 hvor 3 inkluderede Thailand.

Med 3LikeHome er det ikke i alle lande, hvor 3’s kunder har adgang til 4G-mobilnet. 3G-dækning er det som kunderne ofte vil opleve.

Sideløbende med udvidelsen af lande forhandler 3 også 4G-adgang med i aftalerne, der indgåes med de udenlandske teleselskaber. I efteråret 2017 kom blandt andet Frankrig, Italien og Grækenland med på 4G-dækningen. Norge, Finland og flere andre fik åbnet for 4G i februar 2018.

I Brasilien er der aktuelt adgang for 3’s kunder til 4G-nettet. I Mexico, Chile og Argentina er der kun 3G-adgang. Det oplyser 3 til MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: 3 tager forskud på 5G med test af Massive MIMO

Mere til historien

3 er et af de selskaber, der oplever løbende kundetilgang. Generelt i branchen er der enighed om, at en af årsagerne til fremgangen er 3LikeHome konceptet.

Læs også:
Så mange mobilkunder har teleselskaberne i Danmark

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram