3 udvider med 4G-dækning i flere lande

0

KORT NYT: Nu tilbyder 3 også 4G LTE i blandt andet Frankrig, Italien og Grækenland via 3LikeHome.

3LikeHome (Foto: 3)
3LikeHome får nu 4G i blandt andet Frankrig og Kina (Foto: 3)

Der er forskel på teleselskabernes roamingaftaler rundt om i verden. Roamingaftaler skal nemlig aftales med hvert teleselskab i hvert land, og derfor er der stor forskel på, hvilke lande man kan få adgang til lynhurtig 4G.

EU-roaming: Hvor er der 4G-speed, og hvor får du sneglefart?

Teleselskabet 3 har hidtil kun haft 4G roaming i et begrænset antal lande, men nu har teleselskabet netop indgået aftaler med en række teleselskaber. Fremover kan kunderne derfor også få adgang til 4G LTE i Rusland, Grækenland, Japan, Frankrig, Kroatien, Bulgarien, Kina, Polen samt Italien.

De nye romamingaftaler vil specielt komme de de mange danske turister i Grækenland, Frankrig, Kroatien, Bulgarien og Italien til gode, men også forretningsrejsende i Kina og Polen vil sikkert gøre brugt af den hurtigere og bedre dataforbindelse via 4G LTE.

Mere til historien

Der kan være stor forskel på teleselskabernes datahastigheder og dækning i udlandet. Lær hvordan du får hurtigste hastigheder her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer