Nu kan 3-kunder roame frit i Thailand

Skal du holde ferie i Thailand, er det nu godt at være kunde hos teleselskabet 3, hvis du skal bruge smartphonen.

Telebutik, 3

Skal du til Thailand, og bruge mobil, har 3 nu landet med på fri roaming (Foto: MereMobil.dk)

Mens teleselskaberne forsøger at finde en hverdag med EU-roaming, fortsætter 3 med at udvide 3LikeHome konceptet. Fra i dag (25. september 2017) er Thailand med på listen over fri roaming.

Thailand er gennem årerne blevet en populær feriedestination for mange danskere. I vinterhalvåret er Thailand i danskernes top 3.

3LikeHome omfatter nu 53 lande her i blandt Kina, USA, Australien og hele EU.

- ”Thailand er et af de lande, som vores kunder har efterspurgt længe, og derfor har det også været en stor prioritet for os at kunne forhandle denne aftale hjem,” siger Morten Christiansen, adm. direktør hos 3.

- BAGGRUND: Her er bagsiden af 3LikeHome

Thailand er et af de rigtigt dyre lande, når det kommer til samtaler og data. Ifølge TDC’s prisliste koster det 65 kroner per megabyte data en dansker forbruger i landet. Modtages der opkald, er prisen 15 kroner i minuttet, hvilket er samme pris der betales når man ringer hjem til Danmark. Du skal slippe 3,20 kroner per SMS og 8 kroner for en MMS.

Senest har 3 tilføjet Australien, Canada og New Zealand til 3LIkeHome-listen. Det skete i november 2016. I januar 2017 kom Kina med.

Mere til historien

Nu skal fastboende danskere ikke tro de kan bruge 3’s abonnement til at skære deres telefonudgift markant ned. Data kan kun bruges i op til 30 dage af gangen.

3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram