3LikeHome udvider igen – nu med Australien og Canada

1

Kunder hos 3 kan fra i dag benytte mobilen i Australien, Canada og New Zealand – til samme priser som i Danmark.

Telebutik, 3
Nu kommer tre nye lande med på 3LikeHome (Foto: MereMobil.dk)

Endnu engang er 3 klar med en udvidelse af deres 3LikeHome, som nu omfatter i alt 43 lande, hvoraf de nye er Australien, Canada og New Zealand.

-”Med 3LikeHome vil vi gerne gøre det simpelt at rejse ud i verden på opdagelse eller forretningsrejse med sin smartphone som hjælpemiddel uden at skulle bekymre sig om mobilregningen. Australien, Canada og New Zealand byder bl.a. på utrolig smuk natur. Det er stadig forholdsvist dyrt at rejse dertil, men nu bliver det til gengæld billigt at dele alle sine oplevelser derfra med dem derhjemme,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør hos 3.

Har man ikke 3LikeHome, så koster 1 MB data mellem 75 og 100 kroner i de seneste tre lande som er inkluderet i aftalen.

3 har en forventning om, at dataforbruget i de nye lande vil stige fra et lavt niveau i dag til et højere niveau. Denne tendens har der været i USA, siden de blev tilføjet 3LikeHome i november 2015. Her har kunderne i gennemsnit haft et dataforbrug, som ville have kostet dem mere end 10.000 kroner uden tjenesten. Disse beregninger cementerer, ifølge 3, også konceptets eksistensberettigelse fremover.

3 udvider 3LikeHome - nu også inklusive Australien, New Zealand og Canada (Foto: 3)
3 udvider 3LikeHome – nu også inklusive Australien, New Zealand og Canada (Foto: 3)

GUIDE: 3LikeHome er ikke en gratis omgang

EU-regulering kan bare komme an

-”Til sommer regulerer EU forbrugerpriserne på roaming i alle EU-lande. En stor del af vores kunder vil dog ikke mærke forskel, da de længe har nydt godt af at kunnet roame frit i EU. Vores kunder rejser dog også ofte uden for Europa, og her skal vi også følge med. Med dagens udvidelse når vi op på tolv lande uden for EU og vores mål er, at 3LikeHome fortsat skal være et attraktivt tilbud med et globalt perspektiv for vores kunder,” siger Morten Christiansen fra 3.

Ifølge 3, så har kunderne med et abonnement med 3LikeHome i gennemsnit i år forbrugt data i EU, der ville have kostet mere end 4.500 kroner ud fra gældende EU-takster.

3LikeHome er inkluderet i alle fri tale- og bredbåndsabonnementer for både privat- og erhvervskunder hos 3.

Mere til historien

3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer