Det første kig på HTC U12+

3

VIDEO: Jeg har haft HTC U12+ i hænderne. Her får du det første kig på sommerens topmodel fra HTC, der blandt andet scorer højt på kameraet og processorkraften.

Side om side med konkurrenterne

Et kig på specifikationerne afslører, at HTC U12+ ligger sig temmelig tæt op ad Huawei P20 Pro og Samsung Galaxy S9+. Du får her markedets aktuelt bedste specifikationer på en smartphone – præcis ligesom hos konkurrenterne.

HTC U12+ kører på Qualcomms nyeste Snapdragon 845 processor. Den har 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse – med plads til MicroSD-kort. Op til 2 TB er understøttet.

HTC har fjernet de fysiske bevægelige knapper til eksempelvis lydstyrke. Knapperne er nu digitale, og der kommer en lille vibration fra telefonen, når de aktiveres. Knapperne reagerer på tryk, men bevæger sig ikke. Ingen bevægelige dele betyder også intet mekanisk slid.

Da jeg prøvede det på den første demomodel var min tanke, at det absolut kommer til at kræve en del tilvænning. Det er naturligvis noget jeg ser nærmere på i den kommende anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Få alle detaljerne og specifikationer på HTC U12+

Der er dual-kamera på for- og bagside. U12+ har allerede scoret 103 point ved kameraeksperterne hos DxOMark. HTC U12+ er nummer to på listen. Førstepladsen har Huawei P20 Pro fortsat. Lillebroderen Huawei P20 er ligger nu nummer tre mens Samsung Galaxy S9+ er henvist til fjerdepladen.

Blandt kamerafunktionerne finder vi både optisk og elektronisk billedestabilisator, 2x optisk zoom samt bokeh-effekt og portrættilstand.

Telefonen har ansigtsgenkendelse (FaceUnlock), men HTC anbefaler brug af fingeraftrykslæseren hvis du har følsomme data liggende.

HTC U12+ bliver tilgængelig i en række flotte farver. De mest spændende går desværre uden om Danmark. Her får vi kun den sorte.

Translucent Blue er ellers ret cool. Her kan du se lidt af telefonens elektronik igennem bagsiden, og udgaven i Flame Red bryder lyset helt vanvittigt flot.

LÆS OGSÅ: Se pris og tilgængelighed på HTC U12+

Prisskiltet lyder på 5.995 kroner. Du vil kunne købe HTC U12+ hos blandt andet Power og Telia her i Danmark. Salgsstarten er den 18. juni 2018.

Mere til historien

Det er kun 64 GB versionen af HTC U12+ der lander i Danmark. Internationalt findes der også en model med 128 GB intern lagerplads.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer