Det første kig på HTC U12+

VIDEO: Jeg har haft HTC U12+ i hænderne. Her får du det første kig på sommerens topmodel fra HTC, der blandt andet scorer højt på kameraet og processorkraften.

Side om side med konkurrenterne

Et kig på specifikationerne afslører, at HTC U12+ ligger sig temmelig tæt op ad Huawei P20 Pro og Samsung Galaxy S9+. Du får her markedets aktuelt bedste specifikationer på en smartphone – præcis ligesom hos konkurrenterne.

HTC U12+ kører på Qualcomms nyeste Snapdragon 845 processor. Den har 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse – med plads til MicroSD-kort. Op til 2 TB er understøttet.

HTC har fjernet de fysiske bevægelige knapper til eksempelvis lydstyrke. Knapperne er nu digitale, og der kommer en lille vibration fra telefonen, når de aktiveres. Knapperne reagerer på tryk, men bevæger sig ikke. Ingen bevægelige dele betyder også intet mekanisk slid.

Da jeg prøvede det på den første demomodel var min tanke, at det absolut kommer til at kræve en del tilvænning. Det er naturligvis noget jeg ser nærmere på i den kommende anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Få alle detaljerne og specifikationer på HTC U12+

Der er dual-kamera på for- og bagside. U12+ har allerede scoret 103 point ved kameraeksperterne hos DxOMark. HTC U12+ er nummer to på listen. Førstepladsen har Huawei P20 Pro fortsat. Lillebroderen Huawei P20 er ligger nu nummer tre mens Samsung Galaxy S9+ er henvist til fjerdepladen.

Blandt kamerafunktionerne finder vi både optisk og elektronisk billedestabilisator, 2x optisk zoom samt bokeh-effekt og portrættilstand.

Telefonen har ansigtsgenkendelse (FaceUnlock), men HTC anbefaler brug af fingeraftrykslæseren hvis du har følsomme data liggende.

HTC U12+ bliver tilgængelig i en række flotte farver. De mest spændende går desværre uden om Danmark. Her får vi kun den sorte.

Translucent Blue er ellers ret cool. Her kan du se lidt af telefonens elektronik igennem bagsiden, og udgaven i Flame Red bryder lyset helt vanvittigt flot.

LÆS OGSÅ: Se pris og tilgængelighed på HTC U12+

Prisskiltet lyder på 5.995 kroner. Du vil kunne købe HTC U12+ hos blandt andet Power og Telia her i Danmark. Salgsstarten er den 18. juni 2018.

Mere til historien

Det er kun 64 GB versionen af HTC U12+ der lander i Danmark. Internationalt findes der også en model med 128 GB intern lagerplads.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
OnePlus 11 er virkelig god - se testen

VIDEO: Inden du køber OnePlus 11, skal du se denne video. Kom tæt på OnePlus' 2023-topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram