Det koster HTC U12+ i Danmark – pris og tilgængelighed

8

Midt i juni måned kommer HTC U12+ til Danmark. Her er hvad du skal vide om prisen.

HTC U12+ lanceres i Danmark til 5.999 kroner uden abonnement. Salgsstarten er 18. juni 2018.

I Danmark er Telia den eneste operatør, der tager HTC U12+ på hylderne. I det åbne marked vil telefonen kunne findes i blandt andet Bilka, Føtex, Elgiganten og Power. Blot for at nævne nogle stykker.

Den tilgængelige farve er Ceramic Black. De andre farver Flame Red og Translucent Blue kan købes på HTCs egen webshop.

HTC U12+ kommer til Danmark med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse – og altså ikke i varianten med 128 GB. HTC U12+ understøtter MicroSD-kort, så hukommelsen kan udvides med op til 2 TB. Telefonen har Snapdragon 845 processor samt nye innovationer omkring volumen-knapperne, som ikke længere er rigtigt knapper.

Her kan du læse flere detaljer om HTC U12+ og den nye udgave af Edge Sense og de digitale volumenknapper.

I salgspakken til HTC U12+ får du et HTC USonic headset, der er et headset af høj kvalitet. Der medfølger en hurtigoplader samt et gennemsigtigt bagcover til beskyttelse af telefonen.

Minder om Huawei og Samsung

Hvis du lægger HTC U12+ op ved siden af Huawei P20 Pro og Samsung Galxay S9+ så finder du frem til, at der er mange ligheder. Specifikationerne ligger utroligt tæt.

HTC har med andre ord skabt en telefon, der fuldt ud lever op til markedsstandarden netop nu.

Kameraet er ingen undskyldning for at fravælge HTC U12+. Dual-kameraet har scoret 103 point i DxOMarks kameratest. Dermed ligger sommerens topmodel fra HTC sig på andenpladsen. Altså midt i mellem Huawei P20 Pro på førstepladsen og Huawei P20 på tredjepladsen.

Samsung Galaxy S9+ har scoret 99 point og indtager lige nu en fjerdeplads i den samlede score.

Første kig på HTC U12+


VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

HTC U12+ understøtter ansigtsgenkendelse til oplåsning, men HTC anbefaler brug af fingeraftrykslæseren til beskyttelse af vigtige data.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer