Her er den nye gratis Spotify

Lyt gratis til musik fra Spotify på den nye udgave af musiktjeneste. Læs her hvad du får, og ikke får, med Free on Spotify.

Free On Spotify

Free on Spotify (Foto: Spotify)

Spotify har opdateret gratisversionen af musiktjenesten. Spotify lover et mere personligt musikudvalg. Dette opnås ved at spørge brugerne hvilke genrer og kunstnere de synes bedst om.

Oplysningerne om ens yndlingsmusik danner grundlag for playlister og musikforslag. Efterfølgende kan du med ”Like” og ”Hide” fortælle algoritmen hvad du synes om udvalget. Det vil tilpasse musikudvalget yderligere.

Som noget nyt kan en hvilken som helst sang i playlisten afspilles direkte med ét tryk, uden brugeren behøver vente. Når du opretter en personlig playliste, hvor sangene er selvvalgte, kan du dog stadig kun benytte ”Shuffle Play”.

Spotify leverer fortsat en lang række automatiske playlister på gratisversionen.

LÆS OGSÅ: Så genialt markedsførte YouSee deres musiktjeneste

Free on Spotify er som en radiostation med interaktive selvvalgselementer, men det bliver aldrig det samme som at være sin egen DJ.

I det hele taget er gratisudgaven af Spotify stærkt begrænset. Der er stadig ikke mulighed for streaming til eksempelvis Sonos højtalere. Du kan ikke downloade musik, og skal leve med reklamerne.

Har du en begrænset mængde mobildata i dit abonnement, kan du aktivere Data Saver funktionen i Spotify, men så går du på kompromis med lydkvaliteten.

Free on Spotify bærer fortsat præg af, at Spotify gerne vil konvertere gratisterne til betalende brugere.

Gratisversionen opdateres på iOS og Android over de kommende uger.

LÆS OGSÅ: For tredje år i træk øges omsætningen i musikbranchen

Tilbage i januar havde Spotify 70 millioner betalende brugere. Til sammenligning ligger Apple Music på 38 millioner betalende brugere.

TIP: Her kan du gratis streame koncerter og livemusik

Den største musikplatform i Norden er videotjenesten YouTube. Oplysningerne stammer fra en undersøgelse som Koda står bag.

Mere til historien

Microsoft har ikke længere en musiktjeneste. I januar 2018 lukkede Microsoft tjenesten Groove.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram