Apple har udsendt iOS 11.4 til udviklere

Apple har netop udsendt iOS 11.3 til offentligheden. Men allerede nu er iOS 11.4 ude til udviklerne i den første betaversion. Læs om den her.

Kontrolcenter

Kontrolcenter i iOS 10 og iOS 11 (Grafik: MereMobil.dk)

Apple har udsendt den første betaversion af den kommende iOS 11.4 opdatering, samt tvOS 11.4 og watchOS 4.3.1. Denne betaversion er altså nu klar til udviklerne mindre end en uge efter, at Apple frigav iOS 11.3, watchOS 4.3 og macOS 10.11.4  til offentligheden.

iOS 11.3 er klar til download – ny opdatering fra Apple

Og iOS 11.4 kommer med spændende nyheder. På Apples event den 27. marts, hvor de fremviste den nye iPad talte de også om deres ClassKit Framework og applikationen Schoolwork. Schoolwork hjælper lærere og elever med, at holde styr på opgaver osv.

Derudover byder den første betaversion af iOS 11.4 også AirPlay 2 velkommen tilbage. Denne var også i nogle betaversioner af iOS 11.3, men forsvandt og returnerede ikke i den endelige version (iOS 11.3).

Beskeder i iCloud er også at finde i iOS 11.4 – så forhåbentlig denne feature også finder vej i den endelige version. Beskeder i iCloud synkroniserer beskeder på tværs af flere iOS og Apple Mac enheder.

Foruden iOS 11.4, så er også tvOS 11.4 og watchOS 4.3.1 også ude i de første betaversion til udviklerne. En af nyhederne i tvOS 11.4 er også AirPlay 2, mens watchOS 4.3.1 virker til at være en mindre opdatering med fejlrettelser og forbedringer.

Det er uvist om iOS 11.4 er den sidste version inden iOS 12. Ligesom det også er uvist, hvor længe vi skal vente før den frigives i den endelige version til offentligheden. Men iOS 11.4 og eventuelle mindre versioner (altså iOS 11.4.x) kunne godt være sidste opdatering til iOS 11.

 – Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

Normalt får vi et smugkig på den kommende store iOS-opdatering til WWDC-konferencen, som afholdes i juni måned.

LÆS OGSÅ: WWDC 2018 – det forventer vi Apple lancerer

Mere til historien

Den seneste opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne er fra medio januar 2018. Her havde 65 procent iOS 11. Det ventes, at der er endnu flere, som siden da har installeret den seneste iOS-software.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram