Apple har udsendt iOS 11.4 til udviklere

Apple har netop udsendt iOS 11.3 til offentligheden. Men allerede nu er iOS 11.4 ude til udviklerne i den første betaversion. Læs om den her.

Kontrolcenter

Kontrolcenter i iOS 10 og iOS 11 (Grafik: MereMobil.dk)

Apple har udsendt den første betaversion af den kommende iOS 11.4 opdatering, samt tvOS 11.4 og watchOS 4.3.1. Denne betaversion er altså nu klar til udviklerne mindre end en uge efter, at Apple frigav iOS 11.3, watchOS 4.3 og macOS 10.11.4  til offentligheden.

- iOS 11.3 er klar til download – ny opdatering fra Apple

Og iOS 11.4 kommer med spændende nyheder. På Apples event den 27. marts, hvor de fremviste den nye iPad talte de også om deres ClassKit Framework og applikationen Schoolwork. Schoolwork hjælper lærere og elever med, at holde styr på opgaver osv.

Derudover byder den første betaversion af iOS 11.4 også AirPlay 2 velkommen tilbage. Denne var også i nogle betaversioner af iOS 11.3, men forsvandt og returnerede ikke i den endelige version (iOS 11.3).

Beskeder i iCloud er også at finde i iOS 11.4 – så forhåbentlig denne feature også finder vej i den endelige version. Beskeder i iCloud synkroniserer beskeder på tværs af flere iOS og Apple Mac enheder.

Foruden iOS 11.4, så er også tvOS 11.4 og watchOS 4.3.1 også ude i de første betaversion til udviklerne. En af nyhederne i tvOS 11.4 er også AirPlay 2, mens watchOS 4.3.1 virker til at være en mindre opdatering med fejlrettelser og forbedringer.

Det er uvist om iOS 11.4 er den sidste version inden iOS 12. Ligesom det også er uvist, hvor længe vi skal vente før den frigives i den endelige version til offentligheden. Men iOS 11.4 og eventuelle mindre versioner (altså iOS 11.4.x) kunne godt være sidste opdatering til iOS 11.

 - Dette kan du forvente af iOS 12 - Apple rydder op

Normalt får vi et smugkig på den kommende store iOS-opdatering til WWDC-konferencen, som afholdes i juni måned.

LÆS OGSÅ: WWDC 2018 - det forventer vi Apple lancerer

Mere til historien

Den seneste opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne er fra medio januar 2018. Her havde 65 procent iOS 11. Det ventes, at der er endnu flere, som siden da har installeret den seneste iOS-software.

Samsung sender overraskende opdatering ud

Samsung har netop sendt en yderst overraskende opdatering ud til gamle telefoner. Opdateringen fikser et problem med GPS-funktionen.

(mere…)
MacBook Air (M2) vs. MacBook Air (M1) og Pro

VIDEO: Hvilken Macbook Air skal du købe? M1- eller M2-versionen? Her er mit bud.

(mere…)
Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Apple advarer mod en fejl, som gør det muligt for hackere at tage kontrol over dine Apple-enheder. Opdater til nyeste version nu.

(mere…)
Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram