iOS 11.3 er klar til download – ny opdatering fra Apple

13

Apple har udsendt en ny opdatering til iOS-enhederne. Der er godt nyt til din iPhone. Se mere om opdateringens nye features her.

iOS 11.3 byder ikke på ligeså mange nye features, som eksempelvis iOS 11.2 gjorde. Men der er stadigvæk mange ting at glæde sig til i den seneste opdatering til iPad, iPhone og iPod Touch.

Og der er flere spændende features i den nye opdatering.

LÆS OGSÅ: Din iPhone bliver ikke langsom af iOS-opdatering

Efter installationen har vi konstateret, at den helt store nyhed, Beskeder på iCloud, IKKE er kommet med i den nye iOS 11.3. Funktionen har ellers været ventet med spænding. Med Beskeder på iCloud (Messages in iCloud) kan du få adgang til alle dine beskeder via iCloud og på alle dine enheder. Sletter du en besked ét sted, så slettes den på alle enheder, hvor du har adgang til dem.

Selv om Besked på iCloud har været ude i betaversionen af iOS 11.3 er funktionen altså ikke nået med i den officielle release. Heller ikke AirPlay 2 har fundet vej.

I den nye opdatering er der også fire nye Animoji’s. Dette er dog kun til iPhone X, da det i skrivende stund er den eneste iPhone, som understøtter oprettelse af Animoji’s. Det betyder dermed, at der nu er 16 forskellige Animoji karakterer at vælge imellem.

En af de største nyheder er måske, at du kan tjekke ”helbredet” på dit batteri. Dette foregår inde under ”Batteri” i Indstillinger. Og er altså en af de nye features, som har fået mest omtale, da den kan afsløre om dit batteri trænger til udskiftning.

Opdateringen byder også på nye muligheder i Sundheds-applikationen.

LÆS OGSÅ: 8 fede nyheder i iOS 11.3

Derudover indeholder opdateringen selvfølgelig også fejlrettelser og forbedringer fra tidligere softwareopdateringer.

iOS 11.3 opdateringen bliver tilgængelig på følgende enheder:

  • iPhones: iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X
  • iPads: iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad (5. generation) og alle iPad Pro-modeller.
  • iPod Touch: iPod Touch (6. generation).

Der er dog nogle af funktionerne, som eksempelvis kun virker på en iPhone X.

Du kan downloade opdateringen ved, at søge efter den manuelt eller vente til Apple udsender en notifikation til din enhed. Se eventuelt vores guide.

Du søger manuelt ved, at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

GUIDE: Sådan laver du backup af iPhone og iPad

Mere til historien

Da Apple frigav iOS 11.2 var en af de usynlige nye funktioner, at de nyeste telefoner nu kunne lade en smule hurtigere, når en trådløs oplader blev anvendt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer