Apple inviterer til WWDC 2018 – se de officielle datoer her

Så er de officielle datoer afsløret for, hvornår Apple afholder deres årlige udviklerkonference. Se hvornår WWDC 2018 finder sted.

Matias Cruz

Apple i New York (Foto: Matias Cruz)

For en lille måneds tid siden skrev vi, at det var forventet Apple ville afholde dette års Worldwide Developer Conference (WWDC) i dagene fra den 4. juni 2018. Og nu har Apple offentliggjort hvornår dette års udviklerkonference finder sted.

Rygterne holdt stik. Apple Worldwide Developer Conference finder sted i San Jose fra 4. til 8. juni 2018. Konferencen finder sted i dagene fra mandag den 4. juni 2018 og indtil fredag den 8. juni i McEnery Convention.

 – Apple arbejder på budget-MacBook og billigere iPad

Det er til WWDC, at Apple normalt kommer med en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af de kommende store softwareopdateringer. Så er man nysgerrig på, hvad fremtiden byder på på de forskellige platforme fra iPhone, iPad, Apple Watch til Mac og den nye Apple højttaler HomePod. Ja så er det altså på WWDC man kan blive klogere.

Konferencen indledes mandag med en stor keynote, hvor det altså er der vi normalt får et smugkig på hvad der kommer af nyheder. Resten af konferencen er normalt forbeholdt udviklere.

 – Apple Music haler ind på Spotify

Det er muligt for udviklere, at ansøge om billetter via WWDC-hjemmesiden fra i dag og frem til torsdag den 22. marts klokken 18.00. Billetterne udstedes i en tilfældig udvælgelsesproces og udviklerne får besked om de er sikret en plads senest lørdag den 24. marts klokken 01.00.

Det er muligt, at livestreame keynoten fra konferencen via WWDC-applikationen til iPhone, iPad og Apple TV eller via Apple Developer-hjemmesiden.

MereMobil.dk dækker den årlige udviklerkonference, hvor vi formentlig blandt andet får et smugkig på iOS 12. Du kan læse lidt mere om iOS 12 i linket herunder.

Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

Mere til historien

App Store findes i 155 lande og til platformene iOS, macOS, watchOS og tvOS.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram