Apple inviterer til WWDC 2018 – se de officielle datoer her

0

Så er de officielle datoer afsløret for, hvornår Apple afholder deres årlige udviklerkonference. Se hvornår WWDC 2018 finder sted.

Matias Cruz
Apple i New York (Foto: Matias Cruz)

For en lille måneds tid siden skrev vi, at det var forventet Apple ville afholde dette års Worldwide Developer Conference (WWDC) i dagene fra den 4. juni 2018. Og nu har Apple offentliggjort hvornår dette års udviklerkonference finder sted.

Rygterne holdt stik. Apple Worldwide Developer Conference finder sted i San Jose fra 4. til 8. juni 2018. Konferencen finder sted i dagene fra mandag den 4. juni 2018 og indtil fredag den 8. juni i McEnery Convention.

 – Apple arbejder på budget-MacBook og billigere iPad

Det er til WWDC, at Apple normalt kommer med en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af de kommende store softwareopdateringer. Så er man nysgerrig på, hvad fremtiden byder på på de forskellige platforme fra iPhone, iPad, Apple Watch til Mac og den nye Apple højttaler HomePod. Ja så er det altså på WWDC man kan blive klogere.

Konferencen indledes mandag med en stor keynote, hvor det altså er der vi normalt får et smugkig på hvad der kommer af nyheder. Resten af konferencen er normalt forbeholdt udviklere.

 – Apple Music haler ind på Spotify

Det er muligt for udviklere, at ansøge om billetter via WWDC-hjemmesiden fra i dag og frem til torsdag den 22. marts klokken 18.00. Billetterne udstedes i en tilfældig udvælgelsesproces og udviklerne får besked om de er sikret en plads senest lørdag den 24. marts klokken 01.00.

Det er muligt, at livestreame keynoten fra konferencen via WWDC-applikationen til iPhone, iPad og Apple TV eller via Apple Developer-hjemmesiden.

MereMobil.dk dækker den årlige udviklerkonference, hvor vi formentlig blandt andet får et smugkig på iOS 12. Du kan læse lidt mere om iOS 12 i linket herunder.

Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

Mere til historien

App Store findes i 155 lande og til platformene iOS, macOS, watchOS og tvOS.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer