Samsung dropper sikkerhedsopdateringer til disse modeller

25

Opdateringer er vigtige – særligt sikkerhedsopdateringer på Android. Alligevel dropper Samsung opdateringerne på nogle 2016-modeller, samt udsender sjældnere til 2018-modeller.

Sikkerhedopdateringer fra Samsung (Kilde: Samsung)
Sikkerhedopdateringer fra Samsung (Kilde: Samsung)

Googles månedlige sikkerhedsopdateringer er ikke noget du kan være sikker på at få, hvis du har en Android-telefon. Samsung har eksempelvis meddelt, at de fremover vil udsende månedlige sikkerhedsopdateringer til en række afgrænsede modeller. Derfor betyder et farvel til blandt andet flere 2016-telefoner.

På listen over telefoner, der vil modtage månedlige sikkerhedsopdateringer er følgende:

  • Galaxy S series (S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 edge+, S6 Active)
  • Galaxy Note series (Note 8, Note 5)

Samsung oplyser også, at det er de færreste modeller, som vil få de månedlige sikkerhedsopdateringer. Flest får dem kvartalsvis.

Ud fra den nye liste er røget tre modeller fra 2016 ud. Det er Samsung Galaxy A3, Galaxy J1 og Galaxy J3. Ved de er forsvundet fra sikkerhedsopdateringerne kan det også konkluderes, at de ikke vil få flere Android-opdateringer.

LÆS OGSÅ: Android P skal sikre brugerne mod overvågning

Samsung Galaxy A8 (2018), som kom til salg i januar er ny på listen med månedlige opdateringer. Mens ”storebroderen” Galaxy A8+ (2018), Galaxy J2 (2018) og Galaxy Tab Active2 alle nu er tilføjet de kvartalsvise sikkerhedsopdateringer. Dermed er der altså to modeller, som er fra i år, der kun vil få kvartalsvise sikkerhedsopdateringer.

Det ventes også, at de nye modeller, Galaxy S9 og Galaxy S9+, vil få månedlige opdateringer. Men de er endnu ikke på listen, hvilket formentlig skyldes de først har salgsstart på de første markeder fredag den 16. marts 2016.

Samsung kan i øvrigt ændre i listen ved løbende, så listen er dermed ikke statisk. Du kan selv følge listen på dette link.

LÆS OGSÅ: Kameraet i Samsung Galaxy S9+ slår alle andre

Testen af Galaxy S9’erne er i gang, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål, så er det nu du skal give besked. Kom med spørgsmål og inputs.

Første kig på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Mere til historien

Overvejer du en af de nye Samsung Galaxy S9’ere? Så kan vi anbefale dig, at se nærmere på vores sammenligninger af henholdsvis Samsung Galaxy S8 vs. Galaxy S9 og Samsung Galaxy S8+ vs. Galaxy S9+. Samsung har selv store forventninger til salget af de nye Galaxy S9’ere, som de mener vil sælge bedre end forgængeren.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer