Ny lavpris-telefon kommer med et stort batteri

0

Den nyeste telefon fra batteriproducenten Energizer kommer med et batteri i mere “normal” størrelse. 16 dage på standby, lover producenten.

(Foto: Avenir Telecom / Energizer)

Ved dette års Mobile World Congress havde den amerikanske batteriproducent Energizer medbragt en telefon med et kæmpe-batteri. Men Avenir Telecom, der producerer Energizer-telefonerne under licens havde også en anden telefon med et markant mindre batteri med.

Modellen hedder Power Max P490 og modsat Power Max 16K Pro, må den “nøjes” med et batteri på 4.000 mAh eller en fjerdedel af det man finder i topmodellen. Det fremgår af pressemateriale, som MereMoibil.dk har fået tilsendt.

Det store overblik: MWC 2018 på 5 minutter

Selvom batteriet er markant mindre end det, man finder i topmodellen kan telefonen alligevel være på standby i 16 dage. Avenir Telecom lover desuden, at Power Max P490 kan være i sving i 10 timer, før batteriet er afladt.

Power Max P490 er langt henad vejen en mobil i budgetklassen af smartphones. Skærmen er godt 5 tommer men opløsningen hedder kun 854 x 480. Derudover må telefonen nøjes med 3G. Indmaden er heller ikke specielt imponerende. 1 GB RAM får selskab af en firekernet-processor fra MediaTek med en frekvens på 1,3 GHz.

På telefonens bagside finder man et dualkamera. Hovedobjektivet skyder billeder med en opløsning på 8 megapixels, mens det assisterende kamera på kun 0,3 megapixels udelukkende hjælper med at sløre baggrunden på billeder.

På forsiden af telefonen finder man ligeledes to kameraer. Konfigurationen er magen til bagsidekameraerne, men opløsningen på hovedkameaet er i stedet 5 megapixels.

Apple: Batteristyringen er bedre i iPhone X og iPhone 8

På software-fronten er Power Max P490 måske lidt overraskende udstyret med den seneste version af Android. Det skyldes, at telefonen er en del af Android Go; en særlig “ren” version af Android, der er optimeret til enheder med små mængder RAM.

Power Max P490 bliver tilgængelig i løbet af andet kvartal 2018. Prisen er ukendt, men med ALDI som officiel forhandler ligger den formodentlig i den lave ende.

Mere til historien

Batteriet i Samsung Galaxy S9 1.000 mAh mindre end det man finder i Energizer Power Max P490.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer