Ny lavpris-telefon kommer med et stort batteri

Den nyeste telefon fra batteriproducenten Energizer kommer med et batteri i mere “normal” størrelse. 16 dage på standby, lover producenten.

(Foto: Avenir Telecom / Energizer)

Ved dette års Mobile World Congress havde den amerikanske batteriproducent Energizer medbragt en telefon med et kæmpe-batteri. Men Avenir Telecom, der producerer Energizer-telefonerne under licens havde også en anden telefon med et markant mindre batteri med.

Modellen hedder Power Max P490 og modsat Power Max 16K Pro, må den “nøjes” med et batteri på 4.000 mAh eller en fjerdedel af det man finder i topmodellen. Det fremgår af pressemateriale, som MereMoibil.dk har fået tilsendt.

Det store overblik: MWC 2018 på 5 minutter

Selvom batteriet er markant mindre end det, man finder i topmodellen kan telefonen alligevel være på standby i 16 dage. Avenir Telecom lover desuden, at Power Max P490 kan være i sving i 10 timer, før batteriet er afladt.

Power Max P490 er langt henad vejen en mobil i budgetklassen af smartphones. Skærmen er godt 5 tommer men opløsningen hedder kun 854 x 480. Derudover må telefonen nøjes med 3G. Indmaden er heller ikke specielt imponerende. 1 GB RAM får selskab af en firekernet-processor fra MediaTek med en frekvens på 1,3 GHz.

På telefonens bagside finder man et dualkamera. Hovedobjektivet skyder billeder med en opløsning på 8 megapixels, mens det assisterende kamera på kun 0,3 megapixels udelukkende hjælper med at sløre baggrunden på billeder.

På forsiden af telefonen finder man ligeledes to kameraer. Konfigurationen er magen til bagsidekameraerne, men opløsningen på hovedkameaet er i stedet 5 megapixels.

Apple: Batteristyringen er bedre i iPhone X og iPhone 8

På software-fronten er Power Max P490 måske lidt overraskende udstyret med den seneste version af Android. Det skyldes, at telefonen er en del af Android Go; en særlig “ren” version af Android, der er optimeret til enheder med små mængder RAM.

Power Max P490 bliver tilgængelig i løbet af andet kvartal 2018. Prisen er ukendt, men med ALDI som officiel forhandler ligger den formodentlig i den lave ende.

Mere til historien

Batteriet i Samsung Galaxy S9 1.000 mAh mindre end det man finder i Energizer Power Max P490.

OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

(mere…)
iPhone-ejere oplever at iOS 15.4 dræner batteriet

Apples iOS-opdatering, iOS 15.4, dræner batteriet hurtigere, mener nogle brugere, men det er helt normalt, forlyder det.

(mere…)
Smartphone-batterierne bliver større og større

En ny undersøgelse viser, at flere og flere telefoner har større batterier end for få år siden. Selv billige mobiler har store batterier.

(mere…)
45 watt opladning på nye Samsung topmodeller gør ingen forskel

Samsungs nye S22+ og S22 Ultra byder på hurtigopladning, men gør det nogen forskel? Nej egentlig ikke!

(mere…)
Kan det betale sig at bruge genopladelige batterier?

GUIDE: Er genopladelige AA og AAA-batterier pengene værd og kan du spare noget ved at købe de genopladelige fremfor engangsbatterier?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram