Ny lavpris-telefon kommer med et stort batteri

Den nyeste telefon fra batteriproducenten Energizer kommer med et batteri i mere “normal” størrelse. 16 dage på standby, lover producenten.

(Foto: Avenir Telecom / Energizer)

Ved dette års Mobile World Congress havde den amerikanske batteriproducent Energizer medbragt en telefon med et kæmpe-batteri. Men Avenir Telecom, der producerer Energizer-telefonerne under licens havde også en anden telefon med et markant mindre batteri med.

Modellen hedder Power Max P490 og modsat Power Max 16K Pro, må den “nøjes” med et batteri på 4.000 mAh eller en fjerdedel af det man finder i topmodellen. Det fremgår af pressemateriale, som MereMoibil.dk har fået tilsendt.

Det store overblik: MWC 2018 på 5 minutter

Selvom batteriet er markant mindre end det, man finder i topmodellen kan telefonen alligevel være på standby i 16 dage. Avenir Telecom lover desuden, at Power Max P490 kan være i sving i 10 timer, før batteriet er afladt.

Power Max P490 er langt henad vejen en mobil i budgetklassen af smartphones. Skærmen er godt 5 tommer men opløsningen hedder kun 854 x 480. Derudover må telefonen nøjes med 3G. Indmaden er heller ikke specielt imponerende. 1 GB RAM får selskab af en firekernet-processor fra MediaTek med en frekvens på 1,3 GHz.

På telefonens bagside finder man et dualkamera. Hovedobjektivet skyder billeder med en opløsning på 8 megapixels, mens det assisterende kamera på kun 0,3 megapixels udelukkende hjælper med at sløre baggrunden på billeder.

På forsiden af telefonen finder man ligeledes to kameraer. Konfigurationen er magen til bagsidekameraerne, men opløsningen på hovedkameaet er i stedet 5 megapixels.

Apple: Batteristyringen er bedre i iPhone X og iPhone 8

På software-fronten er Power Max P490 måske lidt overraskende udstyret med den seneste version af Android. Det skyldes, at telefonen er en del af Android Go; en særlig “ren” version af Android, der er optimeret til enheder med små mængder RAM.

Power Max P490 bliver tilgængelig i løbet af andet kvartal 2018. Prisen er ukendt, men med ALDI som officiel forhandler ligger den formodentlig i den lave ende.

Mere til historien

Batteriet i Samsung Galaxy S9 1.000 mAh mindre end det man finder i Energizer Power Max P490.

Apple udvikler ny batteritype med længere levetid

En rapport peger på, at Apple arbejder på en ny batteritype med forbedret performance og opladehastighed.

(mere…)
Batteriet er det vigtigste i en smartphone

Tæt på halvdelen af danskerne er utilfredse med batteriets levetid i deres telefon.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad

TIP: Læs her hvordan du tjekker om batteriet i din iPad er dårligt. Se også restkapaciteten på batteriet.

(mere…)
Du skal selv kunne skifte telefonens batteri fra 2027

Det er nu vedtaget, at alle bærbare elektroniske enheder, der sælges i EU, skal have udskifteligt batteri inden 2027.

(mere…)
Advarer: Opladere kan bryde i brand og give stød

Tjek din oplader en ekstra gang. Sikkerhedsstyrelsen har offentliggjort resultaterne af en nedslående test.

(mere…)
Du skal selv kunne skifte telefonens batteri

Batteriet i telefonen skal kunne skiftes uden brug af specialværktøj, lyder det fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram