Huawei opfordrede til falske Mate 10 Pro anmeldelser

0

Huawei er blevet afsløret i at opfordre amerikanere til at lave falske anmeldelser af Mate 10 Pro, der snart kan købes i USA.

Huawei opfordrer til at give Mate 10 Pro positive anmeldelser (Foto: 9to5Google)

Huawei har godt fat i de danske købere og herhjemme har Mate 10 Pro fået rigtigt gode anmeldelser. Her på MereMobil.dk har vi da også generelt været begejstrede for Huaweis telefoner. Senest med Mate 10 Pro som du kan læse testen af i linket herunder.

Huawei Mate 10 Pro test – endnu engang viser Huawei tænder

Anderledes er det i USA, hvor Huawei stadig forsøger at bryde igennem. Dette har muligvis fået Huawei til at tage ufine midler i brug for at skabe hype omkring Mate 10 Pro. Telefonen er endnu ikke er til salg på det amerikanske marked.

Anmeld Mate 10 Pro og bliv beta-tester

9 to 5 Google kan afsløre, at Huawei i en lukket Facebookgruppe med over 60.000 medlemmer opfordrede til at lave positive anmeldelser af Mate 10 Pro hos butikskæden Best Buy. Som tak for den positive anmeldelse fik ni af medlemmerne chancen for at blive testere af telefonen.

Telefonen har endnu ikke ramt det amerikanske marked, og det er kun muligt at forudbestille den hos Best Buy. Dog har Mate 10 Pro allerede fået super gode anmeldelser af mere end 100 brugere på Best Buys side. De fleste af anmelderne giver telefonen fem stjerner til trods for, at den endnu ikke er i handelen. Størstedelen af de positive anmelder er dukket op efter Huaweis post på Facebookgruppen.

Nye spionrygter rammer Huawei; mister stor amerikansk aftale

Falsk hype

Der ser ud til, at Huawei forsøger at skabe falsk hype ved indirekte at oversvømme Best Buys kundeanmeldelser med fem-stjernes anmeldelser.

Det oprindelige Facebook-opslag er siden blevet slettet fra gruppen, og dette tyder på, at Huawei udemærket er klar over, at der er tale om ufine metoder.

Generelt skal man tage anmeldelser i webshops med et gran salt.

LÆS OGSÅ: Huawei reagerer – det var en fejl

Mere til historien

Det er en klar overtrædelse af Best Buys retningslinjer, hvor det ikke er tilladt at poste reklamer, spam eller referencer til andre produkter, tilbud eller hjemmesider.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer