Huawei svarer på anklager om falske brugeranmeldelser

Ifølge Huawei skyldes opfordringen til falske brugeranmeldelser af Mate 10 Pro en intern fejl.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei)

9to5google har afsløret, hvordan Huawei, på en lukket Facebook-gruppe med mere end 60.000 medlemmer, opfordrede til at skrive positive brugeranmelderser for Mate 10 Pro på Best Buys side mod at blive “beta-tester”.

Mate 10 Pro er endnu ikke i handelen på det amerikanske marked. Dermed ser det ud til, at Huawei har forsøgt at skabe falsk positiv hype omkring flagskibstelefonen inden lanceringen.

Huawei: Der er tale om fejlkommunikation

Android Authority skriver, at de har fået fat i en talsperson fra Huawei, som fortæller, at der var tale om en intern kommunikationsfejl hos Huawei. Ifølge talspersonen, skyldes misseren, at der var tale om to forskellige kampagner.

Én kampagne, hvor Huawei forsøgte at rekruttere flere personer til deres beta-tester program og en anden, hvor Huawei opfordrede Mate 10 Pro beta-testere til at efterlade anmeldelser på forskellige salgskanaler.

Dette skulle angiveligt have ført til en intern fejlkommunikation. Den ansvarlige for Huaweis sociale medier begik den fejl, at han opfordrede alle bruge på Facebook-gruppen til at efterlade positive anmeldelser på Best Buys side.

Mere til historien

Huawei har det sværere på det amerikanske marked end det danske. Senest har de to store mobilselskaber Verizone og AT&T valgt at droppe salget af Huawei-telefoner i USA.

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram