Huawei svarer på anklager om falske brugeranmeldelser

1

Ifølge Huawei skyldes opfordringen til falske brugeranmeldelser af Mate 10 Pro en intern fejl.

Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei)

9to5google har afsløret, hvordan Huawei, på en lukket Facebook-gruppe med mere end 60.000 medlemmer, opfordrede til at skrive positive brugeranmelderser for Mate 10 Pro på Best Buys side mod at blive “beta-tester”.

Mate 10 Pro er endnu ikke i handelen på det amerikanske marked. Dermed ser det ud til, at Huawei har forsøgt at skabe falsk positiv hype omkring flagskibstelefonen inden lanceringen.

Huawei: Der er tale om fejlkommunikation

Android Authority skriver, at de har fået fat i en talsperson fra Huawei, som fortæller, at der var tale om en intern kommunikationsfejl hos Huawei. Ifølge talspersonen, skyldes misseren, at der var tale om to forskellige kampagner.

Én kampagne, hvor Huawei forsøgte at rekruttere flere personer til deres beta-tester program og en anden, hvor Huawei opfordrede Mate 10 Pro beta-testere til at efterlade anmeldelser på forskellige salgskanaler.

Dette skulle angiveligt have ført til en intern fejlkommunikation. Den ansvarlige for Huaweis sociale medier begik den fejl, at han opfordrede alle bruge på Facebook-gruppen til at efterlade positive anmeldelser på Best Buys side.

Mere til historien

Huawei har det sværere på det amerikanske marked end det danske. Senest har de to store mobilselskaber Verizone og AT&T valgt at droppe salget af Huawei-telefoner i USA.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer