Huawei svarer på anklager om falske brugeranmeldelser

Ifølge Huawei skyldes opfordringen til falske brugeranmeldelser af Mate 10 Pro en intern fejl.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro (Foto: Huawei)

9to5google har afsløret, hvordan Huawei, på en lukket Facebook-gruppe med mere end 60.000 medlemmer, opfordrede til at skrive positive brugeranmelderser for Mate 10 Pro på Best Buys side mod at blive "beta-tester".

Mate 10 Pro er endnu ikke i handelen på det amerikanske marked. Dermed ser det ud til, at Huawei har forsøgt at skabe falsk positiv hype omkring flagskibstelefonen inden lanceringen.

Huawei: Der er tale om fejlkommunikation

Android Authority skriver, at de har fået fat i en talsperson fra Huawei, som fortæller, at der var tale om en intern kommunikationsfejl hos Huawei. Ifølge talspersonen, skyldes misseren, at der var tale om to forskellige kampagner.

Én kampagne, hvor Huawei forsøgte at rekruttere flere personer til deres beta-tester program og en anden, hvor Huawei opfordrede Mate 10 Pro beta-testere til at efterlade anmeldelser på forskellige salgskanaler.

Dette skulle angiveligt have ført til en intern fejlkommunikation. Den ansvarlige for Huaweis sociale medier begik den fejl, at han opfordrede alle bruge på Facebook-gruppen til at efterlade positive anmeldelser på Best Buys side.

Mere til historien

Huawei har det sværere på det amerikanske marked end det danske. Senest har de to store mobilselskaber Verizone og AT&T valgt at droppe salget af Huawei-telefoner i USA.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram