Følg Samsung Unpacked - Galaxy S9 og Galaxy S9+

MWC: Samsung vil i aften afsløre deres kommende flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+. Se her hvordan du følger afsløringen.

Samsung Unpacked for Galaxy S9 og Galaxy S9+

Samsung Unpacked for Galaxy S9 og Galaxy S9+

Samsung afholder i forbindelse med Mobile World Congress 2018 deres velkendte Unpacked-event. Denne gang er det deres kommende flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+, som vil blive afsløret for offentligheden.

OPDATERING: HER ER NYHEDERNE...

Der er allerede lækket billeder og en officiel promotionvideo, men hele den officielle afsløring finder altså sted senere i dag.

Samsung er tilbage i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress, hvor de også tidligere har fremvist deres topmodeller.

Galaxy S8’erne blev afsløret på events i New York City/London. Men Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er alle blevet offentliggjort i Barcelona til et event i forbindelse med Mobile World Congress.

MereMobil.dk holder dig opdateret på alt fra eventen i aften, så du er fuldt opdateret på alle de seneste informationer. Dermed kan du se om de mange rygter og lækkede billeder holder vand. Eller det blot har været gætterier.

Du kan følge livestreamingen af Samsungs event live på dette stream. Du kan læse mere på Samsungs officielle hjemmeside.

Eventen starter søndag den 25. februar 2018 klokken 18.00 dansk tid.

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne.

Foruden Samsung har LG også fremvist deres kommende topmodel. Læs mere om LG V30s.

https://www.youtube.com/watch?v=D-EcyYkv-mU


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Foruden Samsungs event, så vil også Huawei, Nokia (HMD Global), Sony m.m. afholde events de kommende dage under Mobile World Congress 2018.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram