LG V30s er officiel – alt om den nye LG-topmodel

LG har netop offentliggjort deres nye topmodel, som lyder navnet LG V30s. Det er en opgraderet variant af LG V30, der blev lanceret i efteråret. Læs om den her.

LG V30s i New Platinum Gray (Foto: LG)

LG V30s i New Platinum Gray (Foto: LG)

LG har under Mobile World Congress 2018 fremvist deres nyeste bud på et flagskib dette halvår. I hvert fald for nu.

Tidligere kom det frem, at LG ville droppe produktionen af flagskibet LG G7, som ellers var rygtet til at skulle blive fremvist under Mobile World Congress 2018. Grunden til dette var, at topchefen mente den var for dårlig i forhold til konkurrenterne.

Rygterne svirrer dog om, at LG vil være klar med LG G7 senere i første halvår 2018. Skal man tro de mange rygter, så vil LG G7 være klar til offentligheden i juni.

LG flagskib lanceres i juni – LG G7?

Men LG har trods dette alligevel en fremvist en topmodel ved MWC. I stedet for LG G7 er det blevet til en opgraderet variant af efterårets topmodel, LG V30.

Navnet på den nye LG-model er LG V30s. Den byder på nye funktioner og opgraderinger hist og her i forhold til LG V30. Det oplyser LG i en officiel pressemeddelelse.

LG V30s og LG V30s+ er IP68 certificeret.

Specifikationerne på LG V30s:

 – Størrelse: 151,7 x 75,4 x 7,4 mm
– Vægt: 158 gram
– Skærm: 6 tommer, 2880 x 1440 (18:9), P-OLED, Gorilla Glass 5, HDR10
– Hardware: Qualcomm Snapdragon 835, åtte kjerner, 4xKryo@2,45GHz + 4xKryo@1,9 GHz, Adreno 540, 6 GB RAM
– Hukommelse: 128 GB (256 for V30s+) + plads til hukommelseskort
– Styresystem:  Android
– Forbindelser: Quad DAC, Bluetooth 5.0, QC3.0
– Kamera: 16 + 13 megapixels, OiS + EiS, f/1.6, LOG-basert 4K-video
– Batteri: 3.300 mAh
– Pris og tilgængelighed: Ukendt

LG har fremvist LG V30s og LG V30s+. Designet er mere eller mindre lig V30-modellerne, men der er kommet nye farvevarianter. Disse hedder New Moroccan Blue og New Platinum Gray.

En af opgraderingerne er lagringspladsen og RAM. Både V30s og V30s+ kommer med 6 GB RAM og henholdsvis 128 GB og 256 GB intern hukommelse. På V30 og V30+ var det 4 GB RAM og halvt så meget hukommelse.

Det er dog ikke hardwaren, som er den største nyhed. LG har nu indbygget ThinkQ, der er en AI-baseret assistent platform og minder om Samsung Bixby. Snakker du til ThinkQ er det dog Google Assistant, som tager over.

Endelig! Google Assistant kommer snart på dansk

LG V30+-modellerne kommer ”kun” med Snapdragon 835 processoren, hvilket måske ikke er nok. Flere af dette forårs topmodeller kommer formentlig med Snapdragon 845 processoren. Sidste år prøvede LG det samme, da deres LG G6 kom med Snapdragon 830 processoren, mens konkurrenternes telefoner kom med Snapdragon 835.

Det betød, at LG G6 faldt hurtigt i pris. Dette kan dog være godt for mobilkøberne, som så kan få en god mobil til billige penge.

Billeder af LG V30s

Til Danmark?

Det ventes kun, at det er LG V30s som lanceres på det nordiske marked. Om telefonen bliver officielt lanceret i Danmark er endnu uvist. Men LG har tidligere meldt ud, at de atter vil satse på det danske mobilmarked.

Vores norske kollegaer på Tek.no har været utrolig begejstret for LG V30, så vi vil glæde os til at prøve LG V30s, hvis den finder vej til Danmark. Du kan læse anmeldelsen af LG V30 på Tek.no.

Mere til historien

Foruden LG V30s og LG V30s+ har LG også offentliggjort to nye budgetvenlige smartphones. Nemlig LG K8 og LG K10. Dem kan du læse nærmere om her.

LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram