Disse telefoner offentliggør LG til MWC

0

LG skulle have offentliggjort LG G7 til Mobile World Congress, men telefonen er ikke klar endnu. Her er de andre telefoner, som LG kommer med på MWC.

LG K10 (2018) og LG K8 (2018) (Foto: LG)
LG K10 (2018) og LG K8 (2018) (Foto: LG)

LG har de senere år offentliggjort deres flagskib ved den årlige Mobile World Congress i Barcelona. Og i år skulle fremvisningen også have fundet sted. Men LG G7 bliver angiveligt ikke som den oprindelig var tiltænkt.

 – LG skifter smartphone-strategi

Derfor skal vi altså ikke forvente, at LG G7 bliver offentliggjort til MWC. Det er dog sikkert, at vi skal forvente LG introducerer LG K8 (2018) og LG K10 (2018), der begge er prisvenlige smartphones i K-serien. Det har LG offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

LG K8 har en 5 tommer skærm, mens K10 har en 5,3 tommer skærm – begge i HD-opløsning. Du finder også en fingeraftrykslæser på LG K8 og K10.

Processoren i LG K8 er en 1,3 GHz quad-core, mens K10 har 1,5 GHz octa-core processor. Afhængig af hvilken variant af telefonerne man vælger kommer de med mellem 2 GB og 3 GB RAM og 16 GB eller 32 GB intern hukommelse. LG har offentliggjort de fulde specifikationer i en pressemeddelelse.

 – LG-hjemmeside bekræfter: Næste topmodel hedder LG G7

Pris og tilgængelighed er endnu ikke officiel. Men det ventes, at de vil være på omkring 1.200 kroner uden abonnement og opefter.

Om LG også vil offentliggøre LG V30s til Mobile World Congress, som det tidligere har været rygtet. Ja, det er altså endnu uvist.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2018 fra 25. februar 2018 til 1. ­­­­­­marts 2018.

Det er uvist om vi får alle de nye LG-modeller på det danske marked. LG har dog meldt ud, at de atter vil satse på det danske marked efter en periode, hvor de ikke har været officielt tilgængelige ved operatører m.v.

Mere til historien

De seneste rygter forlyder i øvrigt, at vi skal forvente LG lancerer flagskibet LG G7 i juni måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer