LG vil præsentere V30s ved Mobile World Congress

RYGTE: LG har droppet at lancere G7 ved Mobile World Congress i Barcelona i år. I stedet vil de præsentere LG V30s, som kommer med intelligent kamera og 256 GB hukommelse.

LG V30 (Foto: LG)

LG V30 (Foto: LG)

LG har haft det svært de seneste par år. LG G5, som kunne udbygges med moduler, var ikke nogen succes.

Efterfølgeren LG G6 havde da også droppet modulerne, og var den første telefon på markedet med skærmformatet 18:9. Generelt fik telefonen gode anmeldelser, men den måtte se sig overskygget af Samsung Galaxy S8, som også blev lanceret med 18:9-format.

LG G6 – de første anmeldelser

LG V30s vil blive afsløret i Barcelona

LG’s V-modeller har længe været elsket af mobil-nørder. LG har aldrig været bange for at prøve noget nyt, og V-serien har altid været et vindue for, det ypperligste LG har kunne præstere.

Først med V30 modellen, var det muligt at købe den herhjemme. Det blev teaset flere gange på LG’s facebook-side, men længe var der ikke en lanceringsdato for den herhjemme. I december 2017 landede den så officielt i handlen uden meget opmærksomhed.

Ifølge Android Central har LG droppet at lancere LG G7 ved MWC i Barcelona. I stedet vil de præsentere LG V30s, som adskiller sig fra forgængeren LG V30 ved at byde på et intelligent kamera og en intern hukommelse på 256 GB.

LG skifter smartphone-strategi 

Det intelligente kamera med navnet LG Lens, fungerer på samme måde som Google Lens og Samsung Bixby Vision. Det betyder, at du kan hente forskellige oplysninger baseret på dine billeder. Du kan f.eks. tage et billede af en vare, og derefter finde det bedste tilbud online.

LG er dog oppe mod hårde odds. Samsung har også valgt at lancere Galaxy S9 ved MWC. Det er tvivlsom hvorvidt LG V30s kan stjæle opmærksomheden fra Samsung. Det vides heller ikke om LG V30s vil blive lanceret i Danmark.

Mere til historien

Mobile World Congress løber af stablen i Barcelona fra den 26. februar til den 1. marts 2018. MereMobil.dk dækker de største nyheder.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram