Apple er på vej med tre nye iPhone-modeller

RYGTE: Den største iPhone igennem tiderne er på vej fra Apple, sammen med to andre modeller hvoraf en er en ”discount”-model. Læs alle de nyeste iPhone-rygter.

iPhone X

iPhone X (Foto: Apple)

Er Apple på vej med en iPhone med en skærm på 6,5 tommer? Det korte svar er ja. I hvert fald hvis man skal tro Bloomberg. Det skriver Reuters.com.

Reuters skriver, at Apple inden året udgang vil præsentere tre nye iPhone-modeller, hvoraf den ene af disse vil være den største iPhone igennem tiderne.

Ifølge oplysningerne fra Bloomberg skulle skærmen være på 6,5 tommer. Holder dette stik, så bliver den en af de største smartphones på markedet. Eksempelvis vil den også have større skærm end Samsung Galaxy Note 8, som har en skærm på 6,3 tommer.

- TEST: iPhone X – den mest innovative iPhone til dato

Den fysiske størrelse på telefonen skulle dog ikke være større end iPhone 8 Plus. Men da den nye telefon kommer med kant-til-kant skærm er det altså muligt, at få 1 tomme større skærm på samme fysiske plads.

Størrelsen gør også, at der formentlig bliver mulighed for at lave ”splitscreen”, hvilket der også er på Apple iPad.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter. Det er derfor kun rygter og spekulationer.

Foruden en iPhone på 6,5 tommer, så skulle Apple også arbejde på en ”discount”-model. Ifølge oplysningerne skulle den komme med en LCD-skærm, aluminiums-ramme og glas-bagside.

Det ventes selvfølgelig, at disse nye iPhone-modeller kommer med iOS 12 fra salgsæsken.

- Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

Der florerer også rygter om, at Apple vil offentliggøre iPhone SE2 til dette års Worldwide Developer Conference i juni måned.

Læserne på MereMobil.dk kårede iPhone X til ”Årets Mobil 2017”, hvilket er anden gang Apple løber med den præstigefyldte titel. Første gang var i 2014 for iPhone 6.

Mere til historien

I 2013 forsøgte Apple sig med en ”billig”-model – nemlig iPhone 5C. Denne blev dog ikke en succes, da mobilkøberne hellere ville have iPhone 5S.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram