Apple er på vej med tre nye iPhone-modeller

12

RYGTE: Den største iPhone igennem tiderne er på vej fra Apple, sammen med to andre modeller hvoraf en er en ”discount”-model. Læs alle de nyeste iPhone-rygter.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple)

Er Apple på vej med en iPhone med en skærm på 6,5 tommer? Det korte svar er ja. I hvert fald hvis man skal tro Bloomberg. Det skriver Reuters.com.

Reuters skriver, at Apple inden året udgang vil præsentere tre nye iPhone-modeller, hvoraf den ene af disse vil være den største iPhone igennem tiderne.

Ifølge oplysningerne fra Bloomberg skulle skærmen være på 6,5 tommer. Holder dette stik, så bliver den en af de største smartphones på markedet. Eksempelvis vil den også have større skærm end Samsung Galaxy Note 8, som har en skærm på 6,3 tommer.

TEST: iPhone X – den mest innovative iPhone til dato

Den fysiske størrelse på telefonen skulle dog ikke være større end iPhone 8 Plus. Men da den nye telefon kommer med kant-til-kant skærm er det altså muligt, at få 1 tomme større skærm på samme fysiske plads.

Størrelsen gør også, at der formentlig bliver mulighed for at lave ”splitscreen”, hvilket der også er på Apple iPad.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter. Det er derfor kun rygter og spekulationer.

Foruden en iPhone på 6,5 tommer, så skulle Apple også arbejde på en ”discount”-model. Ifølge oplysningerne skulle den komme med en LCD-skærm, aluminiums-ramme og glas-bagside.

Det ventes selvfølgelig, at disse nye iPhone-modeller kommer med iOS 12 fra salgsæsken.

Dette kan du forvente af iOS 12 – Apple rydder op

Der florerer også rygter om, at Apple vil offentliggøre iPhone SE2 til dette års Worldwide Developer Conference i juni måned.

Læserne på MereMobil.dk kårede iPhone X til ”Årets Mobil 2017”, hvilket er anden gang Apple løber med den præstigefyldte titel. Første gang var i 2014 for iPhone 6.

Mere til historien

I 2013 forsøgte Apple sig med en ”billig”-model – nemlig iPhone 5C. Denne blev dog ikke en succes, da mobilkøberne hellere ville have iPhone 5S.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer