Skagen lancerer smartur med “Danish design”

Amerikansk-ejede Skagen urer er klar med sit første ur med touchskærm og Android Wear.

Sort urkasse med sort læderrem er én af fire forskellige farvekombinationer til Skagen “Falster". Foto: The Verge

Falster er ikke kun navnet på en dansk ø. Nu er det også navnet på et smartur fra delvist danske Skagen urer. Det skriver Android Authority.

Skagen urer har netop lanceret det nye smartur på CES i Las Vegas. Det er Skagens første “rigtige” smartur. Tidligere smarte urer har nemlig ikke været udstyret med touchskærm. Men det finder man på modellen Falster.

Apple Watch Series 3 test – jeg er uimponeret

Falster er udrustet med en rund, berøringsfølsomskræm. I skrivende stund har Skagen ikke oplyst, hvor stor skærmen er. Ifølge The Verge er uret for stort til små håndled.

Prisen lyder på 275 dollars eller godt 1.700 kroner før moms. Dermed er det ikke meget dyre en Skagens hybridurer. Det koster nemlig omkring 200 dollars. Det fremgår af Skagens hjemmeside. Eller omkring 1.500 kroner ifølge %%%% PriceRunner.

Apple er verdens største wearable-producent

Skagen Falster leveres med Android Wear. Men man skal ikke forvente det smarteste af smarturer. Der er hverken GPS eller pulsmåler. Og derudover finder man ingen NFC-chip. Så man skal altså ikke regne med at kunne bruge uret til betaling via Google Pay.

Med hensyn til Android Wear, så kommer Skagen Falster med Android Wear 2.0 og dermed ikke den nyeste version. Hvorvidt Android Wear 2.6 lander på uret fortsat uvist. I praksis betyder det, at Skagen Falster ikke hurtigt kan vende tilbage til den senest-anvendte app.

Android Wear 2.6 er netop lanceret – her er lidt om nyhederne

Skagens nyeste ur er tilgængeligt i fire forskellige farvekombinationer. Listen tæller blandt andet sølv urkasse med sølv metalrem samt sort urkasse med sort læderrem. Uret lander i butikkerne i løbet af januar.

Mere til historien

Skagen har sin oprindelse i Skagen. I dag hører producenten dog under amerikanske Fossil, der producerer en række forskellige wearbles.

Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får større skærm

RYGTE: Det kommende Apple Watch Series 8 vil få en skærm, der er 12 procent større end skærmen på Apple Watch Series 7.

(mere…)
Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram