Skagen lancerer smartur med “Danish design”

Amerikansk-ejede Skagen urer er klar med sit første ur med touchskærm og Android Wear.

Sort urkasse med sort læderrem er én af fire forskellige farvekombinationer til Skagen “Falster”. Foto: The Verge

Falster er ikke kun navnet på en dansk ø. Nu er det også navnet på et smartur fra delvist danske Skagen urer. Det skriver Android Authority.

Skagen urer har netop lanceret det nye smartur på CES i Las Vegas. Det er Skagens første “rigtige” smartur. Tidligere smarte urer har nemlig ikke været udstyret med touchskærm. Men det finder man på modellen Falster.

Apple Watch Series 3 test – jeg er uimponeret

Falster er udrustet med en rund, berøringsfølsomskræm. I skrivende stund har Skagen ikke oplyst, hvor stor skærmen er. Ifølge The Verge er uret for stort til små håndled.

Prisen lyder på 275 dollars eller godt 1.700 kroner før moms. Dermed er det ikke meget dyre en Skagens hybridurer. Det koster nemlig omkring 200 dollars. Det fremgår af Skagens hjemmeside. Eller omkring 1.500 kroner ifølge Sponseret link PriceRunner.

Apple er verdens største wearable-producent

Skagen Falster leveres med Android Wear. Men man skal ikke forvente det smarteste af smarturer. Der er hverken GPS eller pulsmåler. Og derudover finder man ingen NFC-chip. Så man skal altså ikke regne med at kunne bruge uret til betaling via Google Pay.

Med hensyn til Android Wear, så kommer Skagen Falster med Android Wear 2.0 og dermed ikke den nyeste version. Hvorvidt Android Wear 2.6 lander på uret fortsat uvist. I praksis betyder det, at Skagen Falster ikke hurtigt kan vende tilbage til den senest-anvendte app.

Android Wear 2.6 er netop lanceret – her er lidt om nyhederne

Skagens nyeste ur er tilgængeligt i fire forskellige farvekombinationer. Listen tæller blandt andet sølv urkasse med sølv metalrem samt sort urkasse med sort læderrem. Uret lander i butikkerne i løbet af januar.

Mere til historien

Skagen har sin oprindelse i Skagen. I dag hører producenten dog under amerikanske Fossil, der producerer en række forskellige wearbles.

Apple overvejede understøttelse af Android til Apple Watch

Apple har tidligere arbejdet på, at Apple Watch kompatibelt med Android.

(mere…)
Pixel Watch 2 er mit nye favorit smartwatch | TEST

TEST: Det første Pixel Watch, fik en hård medfart. Nu er Google tilbage med en forbedret udgave. Pixel Watch 2 er ikke perfekt, men vi nærmer os.

(mere…)
Seneste opdatering til Apple Watch skaber problemer

Flere brugere har opdaget et drastisk fald i batteritiden efter den seneste opdatering til watchOS 10.1.

(mere…)
Kom tæt på Apple Watch Series 9

VIDEO: Nuser-urskærm, helt ny betjening og kraftigere skærmlys. Her er min video om Apple Watch Series 9.

(mere…)
Apple Watch Series 9 er stadig det bedste køb | test

TEST: Selvom nyhederne ikke er store, så er Apple Watch stadig bedst. Læs min test af Apple Watch Series 9.

(mere…)
Google Pixel Watch 2 kommer til Danmark

Den nye generation af Googles smartwatch, Pixel Watch 2, er netop præsenteret og en dansk lancering er en realitet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram