Android Wear 2.6 er netop lanceret – her er lidt om nyhederne

0

Google har sendt den seneste udgave af Android Wear på gaden. Android Wear 2.6 byder på nye smarte opgraderinger til brugerfladen.

Android Wear 2.0Den helt store nyhed i Android-verdenen må siges at være lanceringen af Android 8.0 Oreo. Derfor kan nyheden om den seneste udgave af Android Wear – nemlig 2.6 – godt drukne lidt.

Android Authority skriver, at Google netop har gjort den seneste opdatering tilgængelig i Play butikken. Selvom opdateringen ikke byder kæmpe forandringer, så giver den enkelte smarte tilføjelser til brugerfladen. Der er altså tale om forfinelse og ikke en kæmpe overhaling af Android Wear.

En af de nye funktioner er blandt andet en “seneste app” funktion, som lader dig vende hurtigt tilbage til de seneste anvendte apps. Med den seneste opdatering kan du også se en status-bar for dine downloads. Status-baren fortæller dig, hvor lang tid der er tilbage inden dine downloads er hentet ned.

Opdateringen byder også på en ny forbindelse-menu. Her vil du kunne se status på f.eks. Bluetooth og Wi-Fi forbindelserne fra hurtig-indstillingerne.

Tizen på smartwatches fører over Android Wear

Google har også tilføjet en dynamisk tekstfunktion, som automatisk tilpasser teksten størrelsen på skærmen efter hvor mange ord, der vises. Android Authority fortæller videre, at det ikke er sikkert, at du vil lægge mærke til denne funktion.

Betjeningsfunktionerne i Android Wear 2.6 er også opdateret. Swipe-til-siden og når du holder knappen nede er blevet opdateret. Dette betyder, at der er mindre sandsynlighed for, at du kommer til at aktivere diverse smartwatch-funktioner ved et uheld.

Apple er verdens største wearable-producent

Mere til historien

Android Wear er tilgængelig til en lang række forskellige smartwatches. Ligesom med Android-styresystemet, benyttes det af forskellige producenter. Samsung benytter dog sit eget Tizen styresystem på deres smartwatches.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer