Android Wear 2.6 er netop lanceret – her er lidt om nyhederne

Google har sendt den seneste udgave af Android Wear på gaden. Android Wear 2.6 byder på nye smarte opgraderinger til brugerfladen.

Android Wear 2.0Den helt store nyhed i Android-verdenen må siges at være lanceringen af Android 8.0 Oreo. Derfor kan nyheden om den seneste udgave af Android Wear – nemlig 2.6 – godt drukne lidt.

Android Authority skriver, at Google netop har gjort den seneste opdatering tilgængelig i Play butikken. Selvom opdateringen ikke byder kæmpe forandringer, så giver den enkelte smarte tilføjelser til brugerfladen. Der er altså tale om forfinelse og ikke en kæmpe overhaling af Android Wear.

En af de nye funktioner er blandt andet en “seneste app” funktion, som lader dig vende hurtigt tilbage til de seneste anvendte apps. Med den seneste opdatering kan du også se en status-bar for dine downloads. Status-baren fortæller dig, hvor lang tid der er tilbage inden dine downloads er hentet ned.

Opdateringen byder også på en ny forbindelse-menu. Her vil du kunne se status på f.eks. Bluetooth og Wi-Fi forbindelserne fra hurtig-indstillingerne.

Tizen på smartwatches fører over Android Wear

Google har også tilføjet en dynamisk tekstfunktion, som automatisk tilpasser teksten størrelsen på skærmen efter hvor mange ord, der vises. Android Authority fortæller videre, at det ikke er sikkert, at du vil lægge mærke til denne funktion.

Betjeningsfunktionerne i Android Wear 2.6 er også opdateret. Swipe-til-siden og når du holder knappen nede er blevet opdateret. Dette betyder, at der er mindre sandsynlighed for, at du kommer til at aktivere diverse smartwatch-funktioner ved et uheld.

Apple er verdens største wearable-producent

Mere til historien

Android Wear er tilgængelig til en lang række forskellige smartwatches. Ligesom med Android-styresystemet, benyttes det af forskellige producenter. Samsung benytter dog sit eget Tizen styresystem på deres smartwatches.

Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Google får styr på dit rod

Digitalt rod er et reelt problem for mange. Nu italesætter Google en håndfuld AI-værktøjer som kan rydde op for dig.

(mere…)
Troede du at inkognito i Google Chrome var privat?

Google vildledte brugere om inkognitotilstand. Data blev indsamlet trods "privat" browsing.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram