Android Wear 2.6 er netop lanceret - her er lidt om nyhederne

Google har sendt den seneste udgave af Android Wear på gaden. Android Wear 2.6 byder på nye smarte opgraderinger til brugerfladen.

Android Wear 2.0Den helt store nyhed i Android-verdenen må siges at være lanceringen af Android 8.0 Oreo. Derfor kan nyheden om den seneste udgave af Android Wear - nemlig 2.6 - godt drukne lidt.

Android Authority skriver, at Google netop har gjort den seneste opdatering tilgængelig i Play butikken. Selvom opdateringen ikke byder kæmpe forandringer, så giver den enkelte smarte tilføjelser til brugerfladen. Der er altså tale om forfinelse og ikke en kæmpe overhaling af Android Wear.

En af de nye funktioner er blandt andet en "seneste app" funktion, som lader dig vende hurtigt tilbage til de seneste anvendte apps. Med den seneste opdatering kan du også se en status-bar for dine downloads. Status-baren fortæller dig, hvor lang tid der er tilbage inden dine downloads er hentet ned.

Opdateringen byder også på en ny forbindelse-menu. Her vil du kunne se status på f.eks. Bluetooth og Wi-Fi forbindelserne fra hurtig-indstillingerne.

- Tizen på smartwatches fører over Android Wear

Google har også tilføjet en dynamisk tekstfunktion, som automatisk tilpasser teksten størrelsen på skærmen efter hvor mange ord, der vises. Android Authority fortæller videre, at det ikke er sikkert, at du vil lægge mærke til denne funktion.

Betjeningsfunktionerne i Android Wear 2.6 er også opdateret. Swipe-til-siden og når du holder knappen nede er blevet opdateret. Dette betyder, at der er mindre sandsynlighed for, at du kommer til at aktivere diverse smartwatch-funktioner ved et uheld.

- Apple er verdens største wearable-producent

Mere til historien

Android Wear er tilgængelig til en lang række forskellige smartwatches. Ligesom med Android-styresystemet, benyttes det af forskellige producenter. Samsung benytter dog sit eget Tizen styresystem på deres smartwatches.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram