Android Wear 2.6 er netop lanceret – her er lidt om nyhederne

Google har sendt den seneste udgave af Android Wear på gaden. Android Wear 2.6 byder på nye smarte opgraderinger til brugerfladen.

Android Wear 2.0Den helt store nyhed i Android-verdenen må siges at være lanceringen af Android 8.0 Oreo. Derfor kan nyheden om den seneste udgave af Android Wear – nemlig 2.6 – godt drukne lidt.

Android Authority skriver, at Google netop har gjort den seneste opdatering tilgængelig i Play butikken. Selvom opdateringen ikke byder kæmpe forandringer, så giver den enkelte smarte tilføjelser til brugerfladen. Der er altså tale om forfinelse og ikke en kæmpe overhaling af Android Wear.

En af de nye funktioner er blandt andet en “seneste app” funktion, som lader dig vende hurtigt tilbage til de seneste anvendte apps. Med den seneste opdatering kan du også se en status-bar for dine downloads. Status-baren fortæller dig, hvor lang tid der er tilbage inden dine downloads er hentet ned.

Opdateringen byder også på en ny forbindelse-menu. Her vil du kunne se status på f.eks. Bluetooth og Wi-Fi forbindelserne fra hurtig-indstillingerne.

Tizen på smartwatches fører over Android Wear

Google har også tilføjet en dynamisk tekstfunktion, som automatisk tilpasser teksten størrelsen på skærmen efter hvor mange ord, der vises. Android Authority fortæller videre, at det ikke er sikkert, at du vil lægge mærke til denne funktion.

Betjeningsfunktionerne i Android Wear 2.6 er også opdateret. Swipe-til-siden og når du holder knappen nede er blevet opdateret. Dette betyder, at der er mindre sandsynlighed for, at du kommer til at aktivere diverse smartwatch-funktioner ved et uheld.

Apple er verdens største wearable-producent

Mere til historien

Android Wear er tilgængelig til en lang række forskellige smartwatches. Ligesom med Android-styresystemet, benyttes det af forskellige producenter. Samsung benytter dog sit eget Tizen styresystem på deres smartwatches.

Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Google Bard skifter navn til Gemini

Google lancerede sidste år chatbotten Bard, men siden da er meget sket og et nyt navn er en realitet – nu hedder AI-satsningen Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram