Mobilen styrer nu kampen om vores tid på nettet

1

KORT NYT: 15-29-årige bruger dobbelt så meget tid på nettet via mobilen end folk over 30 år, viser rapport fra Danmarks Radio.

Af Danmarks Radios rapport “Medieudviklingen 2017” fremgår det, at mobiltelefonen har overhalet den almindelige computer som danskernes foretrukne sted at gå på nettet. Det skriver DR.

Knap syv ud af ti danskere går dagligt på nettet via mobilen. Tallet er præcis 68 procent og det er seks procentpoint flere end der går på nettet via en almindelig computer.

Samtidig bruges der flere minutter på nettet fra mobiltelefonen end fra den klassiske pc.

Af rapporten fremgår det, at det er de yngre generationer som driver tallene fra mobilen op.

Således er de 15-29-åriges tidsforbrug på henholdsvis sociale medier, video- og lydstreaming samt spil og gaming mere end dobbelt så stort som tidsforbruget blandt danskere over 30 år, skriver DR.

Det licensbetalte mediehus tilføjer, at danskerne bruger mobilen til at gå på nettet, når de for eksempel står i kø eller er på toilettet.

Har 15 procent af danskerne virkelig langsomt bredbånd?

Mere til historien

“Medieudviklingen 2017” noterer, at det fortsat kniber for de danske nyhedsmedier, at få penge for deres indhold. I 2016 betalte seks procent af danskerne for nyheder på nettet. Det tal er trods massive satsninger og investeringer fra de danske mediehuse kun steget til syv procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer