Mobilen styrer nu kampen om vores tid på nettet

KORT NYT: 15-29-årige bruger dobbelt så meget tid på nettet via mobilen end folk over 30 år, viser rapport fra Danmarks Radio.

Af Danmarks Radios rapport "Medieudviklingen 2017" fremgår det, at mobiltelefonen har overhalet den almindelige computer som danskernes foretrukne sted at gå på nettet. Det skriver DR.

Knap syv ud af ti danskere går dagligt på nettet via mobilen. Tallet er præcis 68 procent og det er seks procentpoint flere end der går på nettet via en almindelig computer.

Samtidig bruges der flere minutter på nettet fra mobiltelefonen end fra den klassiske pc.

Af rapporten fremgår det, at det er de yngre generationer som driver tallene fra mobilen op.

Således er de 15-29-åriges tidsforbrug på henholdsvis sociale medier, video- og lydstreaming samt spil og gaming mere end dobbelt så stort som tidsforbruget blandt danskere over 30 år, skriver DR.

Det licensbetalte mediehus tilføjer, at danskerne bruger mobilen til at gå på nettet, når de for eksempel står i kø eller er på toilettet.

- Har 15 procent af danskerne virkelig langsomt bredbånd?

Mere til historien

"Medieudviklingen 2017" noterer, at det fortsat kniber for de danske nyhedsmedier, at få penge for deres indhold. I 2016 betalte seks procent af danskerne for nyheder på nettet. Det tal er trods massive satsninger og investeringer fra de danske mediehuse kun steget til syv procent.

Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Mere end 70 procent af ”1.000 dollars”-mobilerne er en iPhone

Apple sidder på verdensmarkedet af high-end og særligt ultra-highend smartphones. Nu er Apple også førende på det amerikanske marked.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Er du bange for et angreb mod dine data?

Hvor bekymret er du for at miste data ved et angreb fra IT-kriminelle?

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram